Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 17:51

23
شهریور
شكلات مثلثی بادامی

شكلات مثلثی بادامی

كليك شكلات سفید و كره را به روش بن‌ماری آب كنید. آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد. سپس پودر شكر را كم‌كم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای 25 برش

شكلات سفید خردكرده         115 گرم

كره                                   50 گرم

سفیده تخم‌مرغ                  1 عدد

پودر شكر                          115 گرم

بادام برشته و خردكرده       75 گرم

بادام آسیاب كرده               75 گرم

مربای پوست پرتقال          75 گرم

بادام پرك برشته               115 گرم

مواد لازم رویه

شكلات شیری                 175 گرم

كره                                25 گرم

 روش تهیه شكلات مثلثی بادامی

شكلات سفید و كره را به روش بن‌ماری آب كنید. آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد. سپس پودر شكر را كم‌كم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. حالا سفیده تخم‌مرغ را با شكلات آبكرده مخلوط كنید و بادام خرد كرده، بادام آسیاب كرده و مربای پوست پرتقال را نیز بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

اكنون مایه فراهم‌كرده را در فویل قرار دهید و به شكل مثلث در آورید. سپس آن را در یخچال بگذارید تا ببندد و سفت شود. حال مواد رویه‌ را رویش بمالید و در پرك بادام بغلتانید و به عرض 1 سانتیمتر ببرید.

روش تهیه مواد رویه: شكلات را خرد كنید و همراه با كره به روش بن‌ماری آب كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه شکلات، آشپزی با شکلات، شکلات مثلثی، شکلات بادامی، آموزش شکلات مثلثی، شکلات با بادام، شکلات به شکل مثلث تعداد بازديد: 710 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز