مریم امیری
مواد لازم برای 25 برش
شكلات سفید خردكرده 115 گرم
كره 50 گرم
سفیده تخممرغ 1 عدد
پودر شكر 115 گرم
بادام برشته و خردكرده 75 گرم
بادام آسیاب كرده 75 گرم
مربای پوست پرتقال 75 گرم
بادام پرك برشته 115 گرم
مواد لازم رویه
شكلات شیری 175 گرم
كره 25 گرم
روش تهیه شكلات مثلثی بادامی
شكلات سفید و كره را به روش بنماری آب كنید. آنگاه سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد. سپس پودر شكر را كمكم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. حالا سفیده تخممرغ را با شكلات آبكرده مخلوط كنید و بادام خرد كرده، بادام آسیاب كرده و مربای پوست پرتقال را نیز بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
اكنون مایه فراهمكرده را در فویل قرار دهید و به شكل مثلث در آورید. سپس آن را در یخچال بگذارید تا ببندد و سفت شود. حال مواد رویه را رویش بمالید و در پرك بادام بغلتانید و به عرض 1 سانتیمتر ببرید.
روش تهیه مواد رویه: شكلات را خرد كنید و همراه با كره به روش بنماری آب كنید.