افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 45 عدد
آرد 300 گرم
بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
هل آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری
شكر ریز 220 گرم
كره سرد 125 گرم
تخممرغ 1 عدد
عسل 1 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه كارامل
تافی خرد كرده 200 گرم
كره 1 قاشق سوپخوری
خامه 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه كارامل تُرد
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه آرد، بیكینگپودر، دارچین، هل و شكر را با هم مخلوط و الك كنید و در كاسه دستگاه غذاساز بریزید. حالا كره خرد كرده را بیفزائید و 20 ثانیه دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خرده نان درآید.
سپس تخممرغ و عسل را بیفزائید و 15 ثانیه دیگر دستگاه را روشن كنید تا مواد خمیر شود. حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر را بردارید و به شكل توپ درآورید و با فاصله در سینی بچینید. اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه شیرینی را بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، رویشان را با كارامل بپوشانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه كارامل: همه مواد را در كاسه كوچكی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید.