Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 16:15

23
شهریور
كارامل تُرد

كارامل تُرد

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، دارچین، هل و شكر را با هم مخلوط و الك كنید.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 45 عدد

آرد                      300 گرم

بیكینگ‌پودر          2 قاشق چایخوری

پودر دارچین         1 قاشق چایخوری

هل آسیاب كرده   1 قاشق چایخوری

شكر ‌ریز             220 گرم

كره سرد            125 گرم

تخم‌مرغ             1 عدد

عسل               1 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه كارامل

تافی خرد كرده   200 گرم

كره                  1 قاشق سوپخوری

خامه               1 قاشق سوپخوری

 روش تهیه كارامل تُرد

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، دارچین، هل و شكر را با هم مخلوط و الك كنید و در كاسه دستگاه غذاساز بریزید. حالا كره خرد كرده را بیفزائید و 20 ثانیه دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خرده نان درآید.

سپس تخم‌مرغ و عسل را بیفزائید و 15 ثانیه دیگر دستگاه را روشن كنید تا مواد خمیر شود. حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر را بردارید و به شكل توپ در‌آورید و با فاصله در سینی بچینید. اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه شیرینی را بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، رویشان را با كارامل بپوشانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه كارامل: همه مواد را در كاسه كوچكی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید.

 

برچسب ها: کارامل، کارامل ترد، آموزش کارامل، مواد لازم کارامل ترد، روش تهیه کارامل، تهیه کارامل ترد، آشپزی با کارامل تعداد بازديد: 686 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز