افسانه ظروفی
مواد لازم برای 24 عدد
آرد 400 گرم
بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
كره 250 گرم
شكر 300 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
تخممرغ درشت 3 عدد
سفیده تخممرغ 1 عدد
شیر 250 میلیلیتر
توتفرنگی خردكرده 2 پیمانه
خامه فرم گرفته به میزان لازم
توتفرنگی برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه كاپ كیك توتفرنگی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را با كپسولهای كاغذی بپوشانید. آنگاه آرد، بیكینگپودر و نمك را در كاسهای الك كنید و كنار بگذارید. حال كره، شكر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخممرغها و سفیده تخممرغ را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مواد خشك و شیر را در دو نوبت به مایه بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون توتفرنگی را اضافه كنید و مایه فراهمكرده را در كپسولها بریزید به گونهای كه یكسوم از حجمشان خالی بماند. اینك قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه كیكها را بپزید. همینكه كیكها خنك شدند، رویشان را با خامه فرم گرفته و توتفرنگی بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بگذارید.