Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:34

23
شهریور
كاپ كیك توت‌فرنگی

كاپ كیك توت‌فرنگی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را در كاسه‌ای الك كنید و كنار بگذارید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 24 عدد

 آرد                             400 گرم

بیكینگ‌پودر                  2 قاشق چایخوری

نمك                          یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره                           250 گرم

شكر                         300 گرم

اسانس وانیل            1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ درشت         3 عدد

سفیده تخم‌مرغ        1 عدد

شیر                      250 میلی‌لیتر

توت‌فرنگی خردكرده  2 پیمانه

خامه فرم گرفته      به میزان لازم

توت‌فرنگی برای تزئین به میزان لازم

 روش تهیه كاپ كیك توت‌فرنگی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را در كاسه‌ای الك كنید و كنار بگذارید. حال كره، شكر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها و سفیده تخم‌مرغ را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مواد خشك و شیر را در دو نوبت به مایه بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون توت‌فرنگی را اضافه كنید و مایه فراهم‌كرده را در كپسول‌ها بریزید به گونه‌ای كه یك‌سوم از حجمشان خالی بماند. اینك قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه كیك‌ها را بپزید. همینكه كیك‌ها خنك شدند، رویشان را با خامه فرم گرفته و توت‌فرنگی‌ بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بگذارید.

 

برچسب ها: کیک، کیک توت فرنگی، آشپزی با کیک، کیک با توت فرنگی، تهیه کاپ کیک، کاپ کیک توت فرنگی، آموزش کاپ کیک تعداد بازديد: 665 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز