مریم امیری
مواد لازم برای حدود 30 عدد
كره 120 گرم
وانیلین یكهشتم قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری
شكر ریز 50 گرم
آرد 150 گرم
آرد برنج 25 گرم
پودر نارگیل 20 گرم
مارمالاد پرتقال به میزان لازم
مارمالاد كیوی به میزان لازم
مارمالاد توتفرنگی به میزان لازم
ترافلهای رنگی به میزان لازم
روش تهیه شیرینی گلهای بهاری
كره، وانیلین، پوست لیمو و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف، یكدست و كمرنگ شود. آنگاه آرد، آرد برنج و پودر نارگیل را با هم مخلوط كنید و به مایه بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید. حالا خمیر را، قدری ورز دهید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر گل به قطر 5 سانتیمتر، گلهائی از خمیر ببرید و در قالبهای كوچك و چربكردهی مافین بگذارید. اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 170 درجهی سانتیگراد قرار دهید و شیرینیها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، بپزید.
اینك صبر كنید شیرینیها داخل قالب خنك شوند. بعد داخلشان را با مارمالاد پر كنید و با ترافل بیارائید. اكنون شیرینی را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.