Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 01:49

28
شهریور
ترافل فندق و موكا

ترافل فندق و موكا

قهوه و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و آن را به شكلات سفید بیفزائید و مخلوط كنید. چنانچه شكلات كاملا صاف و یكدست نشد، آن را به روش بن‌ماری آب كنید.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 36 عدد

پودر قهوه فوری                  1 قاشق چایخوری

خامه ساده                       80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

شكلات سفید خرد كرده     360 گرم

فندق برشته و آسیاب كرده 180 گرم

اسانس فندق                   یك‌چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه ترافل فندق و موكا

قهوه و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و آن را به شكلات سفید بیفزائید و مخلوط كنید. چنانچه شكلات كاملا صاف و یكدست نشد، آن را به روش بن‌ماری آب كنید. آن‌گاه فندق و اسانس را به مخلوط شكلات بیفزائید، روی ظرف را بپوشانید و سه ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مخلوط فراهم كرده بردارید و به شكل توپ در‌آورید و در كپسول شكلات بگذارید. اكنون ترافل را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

 

برچسب ها: ترافل، آموزش ترافل، مواد لازم ترافل، تهیه ترافل، روش تهیه ترافل، ترافل فندق، ترافل موکا، ترافل فندق و موکا تعداد بازديد: 591 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز