افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 60 عدد
كره خرد كرده 100 گرم
شیرعسلی یك قوطی (400 گرمی)
پودر كاكائو 3 قاشق سوپخوری
وانیل مایع 1 قاشق چایخوری
بیسكویت پودر كرده 150 گرم
پودر نارگیل 135 گرم
مارشمالوی صورتی 60 عدد
پودر نارگیل اضافی 100 گرم
روش تهیه توپهای برفی
كره، شیر عسلی و پودر كاكائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و وانیل را به مایه بیفزائید. حالا بیسكویت و پودر نارگیل را اضافه كنید و مخلوط نمائید. سپس هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مایه فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید.
حالا وسط هر كدام یك مارشمالو قرار دهید و توپهای فراهم كرده را در پودر نارگیل – اضافی - بغلتانید و روی كاغذ روغنی بگذارید. اكنون توپهای برفی را در یخچال قرار دهید تا سفت شود و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.