Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 09:32

28
شهریور
كرم چهاررنگ

كرم چهاررنگ

زرده‌های تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود، آن‌گاه شیر را بجوشانید و به مخلوط زرده تخم‌مرغ بیفزائید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 8- 10 نفر

زرده تخم‌مرغ                 10 عدد

شكر                           300 گرم

شیر                           750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

ورق ژلاتین                 12 عدد

خامه صبحانه             450 گرم

وانیلین                     یك‌چهارم قاشق چایخوری

پودر قهوه فوری           3 قاشق چایخوری

شكلات سیاه آبكرده    100 گرم

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

رنگ نارنجی خوراكی چند قطره

 روش تهیه كرم چهاررنگ

زرده‌های تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود، آن‌گاه شیر را بجوشانید و به مخلوط زرده تخم‌مرغ بیفزائید. سپس ورقه‌های ژلاتین را در كاسه مناسبی بریزید و رویش را با آب سرد بپوشانید. همینكه ورقه‌های ژلاتین نرم شدند، آب اضافی را دور بریزید و ژلاتین را به روش بن‌ماری حل كنید و به مایه قبلی بیفزائید.

حال صبر كنید تا این مایه خنك شود و بعد خامه را به آن اضافه كنید. اكنون مایه فراهم‌كرده را به 4 قسمت نامساوی تقسیم كنید و در 4 كاسه جداگانه بریزید. آن‌گاه به كمترین آن وانیلین را بیفزائید، به قسمت دوم قهوه‌ فوری و به قسمت سوم شكلات آبكرده و به بیشترین قسمت پوست پرتقال و رنگ را اضافه كنید.

حالا مایه وانیلی را در كوچك‌ترین قالب نیم كره به قطر 11 سانتیمتر بریزید و در فریزر بگذارید تا كاملاً ببندد و سفت شود. سپس آن را از قالب جدا كنید و در قالب بزرگ‌‌تر به قطر 13 سانتیمتر بگذارید و مایه با طعم قهوه را در آن بریزید و در فریزر بگذارید تا این قسمت نیز ببندد و كاملاً سفت شود.

اكنون این كرم دو رنگ را از قالب درآورید و در قالب به قطر 15 سانتیمتر قرار دهید و مایه شكلاتی را رویش بریزید. این قالب را نیز در فریزر قرار دهید.  تا این بار كرم سه‌رنگ ببندد و كاملاً سفت شود. اینك آن را از قالب درآورید و در بزرگترین قالب كه قطرش 18 سانتیمتر است، قرار دهید و مایه پرتقالی را رویش بریزید. حال كرم چهاررنگ را یك شب در فریزر نگه دارید تا كاملاً سفت شود.

آن‌گاه كرم را از قالب درآورید و روی دیس زیبا و مناسبی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا كرم از حالت یخ‌زدگی درآید و برای پذیرائی آماده شود.

 

برچسب ها: تهیه کرم چهار رنگ، کرم چهار رنگ، آموزش کرم چهار رنگ، کرم، روش تهیه کرم چهار رنگ، مواد لازم کرم چهار رنگ تعداد بازديد: 548 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز