افسانه ظروفی
مواد لازم برای 8- 10 نفر
زرده تخممرغ 10 عدد
شكر 300 گرم
شیر 750 میلیلیتر (3 پیمانه)
ورق ژلاتین 12 عدد
خامه صبحانه 450 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
پودر قهوه فوری 3 قاشق چایخوری
شكلات سیاه آبكرده 100 گرم
پوست پرتقال رندهكرده 1 قاشق چایخوری
رنگ نارنجی خوراكی چند قطره
روش تهیه كرم چهاررنگ
زردههای تخممرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود، آنگاه شیر را بجوشانید و به مخلوط زرده تخممرغ بیفزائید. سپس ورقههای ژلاتین را در كاسه مناسبی بریزید و رویش را با آب سرد بپوشانید. همینكه ورقههای ژلاتین نرم شدند، آب اضافی را دور بریزید و ژلاتین را به روش بنماری حل كنید و به مایه قبلی بیفزائید.
حال صبر كنید تا این مایه خنك شود و بعد خامه را به آن اضافه كنید. اكنون مایه فراهمكرده را به 4 قسمت نامساوی تقسیم كنید و در 4 كاسه جداگانه بریزید. آنگاه به كمترین آن وانیلین را بیفزائید، به قسمت دوم قهوه فوری و به قسمت سوم شكلات آبكرده و به بیشترین قسمت پوست پرتقال و رنگ را اضافه كنید.
حالا مایه وانیلی را در كوچكترین قالب نیم كره به قطر 11 سانتیمتر بریزید و در فریزر بگذارید تا كاملاً ببندد و سفت شود. سپس آن را از قالب جدا كنید و در قالب بزرگتر به قطر 13 سانتیمتر بگذارید و مایه با طعم قهوه را در آن بریزید و در فریزر بگذارید تا این قسمت نیز ببندد و كاملاً سفت شود.
اكنون این كرم دو رنگ را از قالب درآورید و در قالب به قطر 15 سانتیمتر قرار دهید و مایه شكلاتی را رویش بریزید. این قالب را نیز در فریزر قرار دهید. تا این بار كرم سهرنگ ببندد و كاملاً سفت شود. اینك آن را از قالب درآورید و در بزرگترین قالب كه قطرش 18 سانتیمتر است، قرار دهید و مایه پرتقالی را رویش بریزید. حال كرم چهاررنگ را یك شب در فریزر نگه دارید تا كاملاً سفت شود.
آنگاه كرم را از قالب درآورید و روی دیس زیبا و مناسبی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا كرم از حالت یخزدگی درآید و برای پذیرائی آماده شود.