افسانه ظروفی
موادلازم
كره نرم 175 گرم
شكر 80 گرم
آرد 150 گرم
آرد ذرت 30 گرم
مارمالاد تمشك یا آلبالو به میزان لازم
پودر شكر به میزان لازم
روش تهیه بیسكویت فنجانی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید. كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آرد و آرد ذرت را با هم مخلوط و الك كنید و آن را به مایه بیفزائید. حالا مایه به دست آمده را در كیسه شیرینیپزی، دارای ماسوره كنگرهدار، بریزید و گلهای كوچكی از آن را در كپسولهای كوچك كاغذی، بگذارید.
كپسولها را در قالب كوچك مافن قرار دهید و قالب را در فر بگذارید. بیسكویتها را به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید و بعد روی پنجره سیمی، بچینید تا خنك شوند. اینك روی بیسكویتها، پودر شكر بپاشید و قدری مارمالاد بگذارید. بیسكویتها را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.