افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 20 عدد متوسط
آرد 300 گرم
كره 120 گرم
شكر 75 گرم
میپلسیروپ (شیره درخت افرا) 4 قاشق سوپخوری
كرم تارتار 1 قاشق چایخوری
بیكینگسودا یكدوم قاشق چایخوری
تخممرغ 1 عدد
روش تهیه بیسكویت ستارههای برفی
همه مواد را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر مناسب و یكدستی حاصل شود. آنگاه خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. سپس آن را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به شكل ستاره قالب بزنید و با فاصله در سینی چربكرده بچینید.
سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه بیسكویت را بپزید. همینكه بیسكویتها خنك شدند، رویشان را با آیسینگ رویال و ترافلهای سفیدرنگ بیارائید.
اكنون بیسكویت را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.
روش تهیه آیسینگ رویال: یك عدد سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و كمكم 75 گرم پودر شكر الك كرده را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا آیسینگ صاف و براقی به دست آید.
نكات خواندنی
میپل سیروپ (Maple syrup): شیره درخت افراست كه معمولا همراه با پنكیك در وعدههای صبحانه مصرف میشود. این شیره شیرین، رقیق و قهوهای رنگ در طعم دادن به بیسكویتها و كیكها تاثیر بسزایی دارد و مزه دلپذیری به آنها میبخشد.
بیكینگ سودا (Baking soda): پودر سفیدرنگی است كه برای پف كردن كیك، به مایه آن افزوده میشود. این تركیب شیمیایی كه علامت انحصاری آن Nahco میباشد قدری نمكی است و استفاده از آن در صنعت قنادی، از قرن نوزدهم میلادی رایج شده است.