Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 خرداد 1399 - 03:38

10
مهر
ماد كیك

ماد كیك

فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب عمیقی را به قطر 22 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره، شكلات سفید، شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید.

افسانه ظروفی

 

 

 

مواد لازم برای 12 برش

كره خرد كرده                    250 گرم

شكلات سفید خرد كرده     200 گرم

شكر قهوه‌ای                    350 گرم

آب                                  375 میلی‌لیتر (یك و یك‌دوم پیمانه)

آرد                                 400 گرم

بیكینگ پودر                   1 قاشق چایخوری

وانیلین                         یك‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ همزده              3 عدد

مواد لازم رویه كاراملی

كره خرد كرده                125 گرم

شكر قهوه‌ای                200 گرم

شیر                          80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

پودر شكر                   240 گرم

آرد ذرت                      25 گرم

روش تهیه ماد كیك

 فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب عمیقی را به قطر 22 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره، شكلات سفید، شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. سپس این مایه را به كاسه بزرگی منتقل كنید و 15 دقیقه كنار بگذارید تا خنك شود.

حالا آرد، بیكینگ‌پودر، وانیلین و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 2 ساعت در فر بپزید. اینك كیك را از فر در‌آورید و بعد از ده دقیقه از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شود.

حال می‌توانید رو و اطراف كیك را با رویه كاراملی بپوشانید و در صورت دلخواه با خمیرهای تزئینی همچون مارسیپان، فوندانت و خمیر شكلاتی بیارائید.

 

برچسب ها: کیک، آشپزی با کیک، روش تهیه ماد كیك، ماد کیک، آموزش ماد کیک، تهیه ماد کیک، مواد لازم ماد کیک تعداد بازديد: 1199 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز