افسانه ظروفی
مواد لازم برای 12 برش
كره خرد كرده 250 گرم
شكلات سفید خرد كرده 200 گرم
شكر قهوهای 350 گرم
آب 375 میلیلیتر (یك و یكدوم پیمانه)
آرد 400 گرم
بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ همزده 3 عدد
مواد لازم رویه كاراملی
كره خرد كرده 125 گرم
شكر قهوهای 200 گرم
شیر 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
پودر شكر 240 گرم
آرد ذرت 25 گرم
روش تهیه ماد كیك
فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب عمیقی را به قطر 22 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره، شكلات سفید، شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. سپس این مایه را به كاسه بزرگی منتقل كنید و 15 دقیقه كنار بگذارید تا خنك شود.
حالا آرد، بیكینگپودر، وانیلین و تخممرغها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 2 ساعت در فر بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و بعد از ده دقیقه از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شود.
حال میتوانید رو و اطراف كیك را با رویه كاراملی بپوشانید و در صورت دلخواه با خمیرهای تزئینی همچون مارسیپان، فوندانت و خمیر شكلاتی بیارائید.