آرزو گنجی
مواد لازم
روغن جامد 165 گرم
پودر قند 125 گرم
زرده تخممرغ 2 عدد
ماست 3 قاشق سوپخوری
بیكینگ پودر یكدوم قاشق چایخوری
پودر هل یكدوم قاشق چایخوری
آرد 300 گرم
مواد لازم رویه
زرده تخممرغ 1 عدد
ماست 1 قاشق چایخوری
كنجد به میزان لازم
روش تهیه بیسكویت چای
ابتدا روغن را آب كنید و پودر قند را در آن حل كنید. آنگاه زردههای تخممرغ، ماست، بیكینگپودر و هل را بیفزائید و با قاشق خوب مخلوط كنید. سپس آرد را كمكم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیمسانتیمتر پهن كنید و قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
مخلوط زرده تخممرغ و ماست را با قلممو روی خمیرها بمالید و قدری كنجد بپاشید. اكنون سینی را در فر گرمكرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 25 دقیقه بیسكویت چای را بپزید.