Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 00:28

17
مهر
بیسكویت چای

بیسكویت چای

ابتدا روغن را آب كنید و پودر قند را در آن حل كنید. آن‌گاه زرده‌‌های تخم‌مرغ، ماست، بیكینگ‌پودر و هل را بیفزائید و با قاشق خوب مخلوط كنید.

آرزو گنجی

 

 

مواد لازم

روغن جامد       165 گرم

پودر قند           125 گرم

زرده تخم‌مرغ    2 عدد

ماست            3 قاشق سوپخوری

بیكینگ‌ پودر     یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر هل          یك‌دوم قاشق چایخوری

آرد                 300 گرم

مواد لازم رویه

زرده تخم‌مرغ   1 عدد

ماست           1 قاشق چایخوری

كنجد             به میزان لازم

 روش تهیه بیسكویت چای

ابتدا روغن را آب كنید و پودر قند را در آن حل كنید. آن‌گاه زرده‌‌های تخم‌مرغ، ماست، بیكینگ‌پودر و هل را بیفزائید و با قاشق خوب مخلوط كنید. سپس آرد را كم‌كم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم‌سانتیمتر پهن كنید و قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

مخلوط زرده تخم‌مرغ و ماست را با قلم‌مو روی خمیرها بمالید و قدری كنجد بپاشید. اكنون سینی را در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 25 دقیقه بیسكویت چای را بپزید.

 

برچسب ها: بیسکویت، روش تهیه بیسکویت، بیسکویت چای، تهیه بیسکویت چای، بیسکویت با چای، آموزش بیسکویت چای، مواد لازم بیسکویت چای تعداد بازديد: 598 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز