مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 25 عدد
آرد 300 گرم
بیكینگ سودا یكدوم قاشق چایخوری
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
كره نرم 180 گرم
شكر 100 گرم
شكر قهوهای روشن 90 گرم
كره بادامزمینی 180 گرم
تخممرغ 1 عدد درشت
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
مواد لازم كرم میانی
كره نرم 90 گرم
پودر شكر 120 گرم
كره بادامزمینی 180 گرم
خامه پرچرب 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه بیسكویت كرمدار بادام زمینی
آرد، بیكینگسودا و نمك را در كاسهای بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید. آنگاه كره، شكر، شكر قهوهای و كره بادامزمینی را، در كاسه مناسبی و با سرعت متوسط همزن برقی، بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حال مواد خشك را اضافه كنید تا مایه، خمیر شود.
خمیر را در كیسه نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه، در یخچال نگهدارید. آنگاه خمیر را به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر، روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و به اندازه 5/2× 5/7 سانتیمتر ببرید. روی خمیرها چنگال بكشید و با فاصله، در سینی پوشانده از كاغذ روغنی، بچینید.
سینی را به مدت 15 دقیقه، در یخچال نگهدارید و بعد به مدت تقریبی 30 دقیقه، یا تا زمانیكه بیسكویتها طلائی رنگ شوند، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. همینكه بیسكویتها خنك شدند، بین هر دو عدد قدری كرم بمالید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه كرم میانی: همه مواد را با هم مخلوط كنید و با سرعت متوسط همزن برقی، بزنید تا صاف و یكدست شود. این كرم به مدت 3 روز در یخچال، قابل نگهداری میباشد.