Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 10:47

17
مهر
بیسكویت كرم‌دار بادام زمینی

بیسكویت كرم‌دار بادام زمینی

آرد، بیكینگ‌سودا و نمك را در كاسه‌ای بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید. آن‌گاه كره، شكر، شكر قهوه‌ای و كره بادام‌زمینی را، در كاسه مناسبی و با سرعت متوسط همزن برقی، بزنید تا صاف و یكدست شود.

مهدیس رحیمیان

 

 

مواد لازم برای 25 عدد

 آرد                            300 گرم

بیكینگ سودا               یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك                          یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره نرم                     180 گرم

شكر                        100 گرم

شكر قهوه‌ای روشن   90 گرم

كره بادام‌زمینی         180 گرم

تخم‌مرغ                   1 عدد درشت

وانیلین                    یك‌چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم كرم میانی

كره نرم                   90 گرم

پودر شكر                120 گرم

كره بادام‌زمینی        180 گرم

خامه پرچرب            3 قاشق سوپخوری

 روش تهیه بیسكویت كرم‌دار بادام زمینی

آرد، بیكینگ‌سودا و نمك را در كاسه‌ای بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید. آن‌گاه كره، شكر، شكر قهوه‌ای و كره بادام‌زمینی را، در كاسه مناسبی و با سرعت متوسط همزن برقی، بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حال مواد خشك را اضافه كنید تا مایه، خمیر شود.

خمیر را در كیسه نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه، در یخچال نگه‌دارید. آن‌گاه خمیر را به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر، روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و به اندازه 5/2× 5/7 سانتیمتر ببرید. روی خمیرها چنگال بكشید و با فاصله، در سینی پوشانده از كاغذ روغنی، بچینید.

سینی را به مدت 15 دقیقه، در یخچال نگه‌دارید و بعد به مدت تقریبی 30 دقیقه، یا تا زمانیكه بیسكویت‌ها طلائی رنگ شوند، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. همینكه بیسكویت‌ها خنك شدند، بین هر دو عدد قدری كرم بمالید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه كرم میانی: همه مواد را با هم مخلوط كنید و با سرعت متوسط همزن برقی، بزنید تا صاف و یكدست شود. این كرم به مدت 3 روز در یخچال، قابل نگه‌داری می‌باشد.

 

برچسب ها: بیسکویت، روش تهیه بیسکویت، تهیه بیسکویت، بیسکویت کرم دار، بیسکویت با بادام زمینی، آموزش بیسکویت کرم دار، مواد لازم بیسکویت کرم دار تعداد بازديد: 593 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز