سحر سامانی
مواد لازم برای 8 نفر
تخممرغ 3 عدد متوسط
شكر 100 گرم
روغن مایع 180 میلیلیتر (سه چهارم پیمانه)
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
لبوی پوره كرده 300 گرم
شكلات سفید آبكرده 85 گرم
آرد 230 گرم
بیكینگپودر یكویكچهارم قاشق چایخوری
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه كیك لبو
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به قطر 20 سانتیمتر با كره چرب نمائید و آرد بپاشید. آنگاه تخممرغها، شكر، روغن و وانیلین را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. حالا پوره لبو و شكلات را كمكم به مایه بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.
حالا آرد، بیكینگپودر و نمك را الك كنید و به مخلوط بیفزائید و بالیسك هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید. سپس آن را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملا خنك شود. آنگاه روی كیك را با پودر شكر و شكلات دست ساختتان بیارائید.
یادآوری 1: پوست چغندر را بگیرید و چغندر را خرد كنید. آنگاه مقداری آب درون قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید. چغندر را بیفزائید و بگذارید بپزد و نرم شود. همینكه لبو خنك شد، آن را پوره كنید.
یادآوری 2: میتوانید چغندر را با نیمی از شكر ذكر شده در مواد لازم بپزید تا رنگ آن زیباتر شود.
یادآوری 3: برای ساخت شكلات ستارهای؛ مقداری شكلات صورتی را -بطریقه بنماری- آب كنید. آنگاه شكلات را به ضخامت یك سانتیمتر روی سینی پوشانده با كاغذ روغنی بریزید و صاف كنید. حالا با برشگر، ستارههائی از آن ببرید.