افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 35 عدد بیسكویت
آرد 175 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق سوپخوری
كره 55 گرم
مارگارین 55 گرم
شكر قهوهای 125 گرم
تخممرغ 1 عدد
وانیلین 1 قاشق چایخوری
بادامزمینی نمكی و خردكرده 110 گرم
روش تهیه بیسكویت بادامزمینی
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، آرد و بیكینگپودر را الك كنید. كره، مارگارین و شكر را در كاسهای با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخممرغ و وانیلین را اضافه نمائید. آنگاه مخلوط آرد و بادام زمینی را بیفزائید و با قاشق فلزی هم بزنید.
حالا هر بار با قاشق سوپخوری، از مایه بردارید و در سینی با فاصله قرار دهید. بعد با ته لیوان، قدری روی شیرینیها را بفشارید تا كمی تخت شوند. سپس آنها را به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی كه دورشان طلائی رنگ شود، در فر بپزید. اینك بیسكویت را روی پنجره سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.