مریم امیری
مواد لازم برای 6 نفر
كره 125 گرم
آرد 250 گرم
پودر شكر 30 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
آب سرد 1 قاشق سوپخوری
مواد لازم كرم باتر اسكاچ
شكر قهوهای 185 گرم
آرد 40 گرم
شیر 250 میلیلیتر
كره 45 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
زردهی تخممرغ 1 عدد
مواد لازم مرنگ
سفیدهی تخممرغ 2 عدد
شكر 80 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه تارت باتراِسكاچ
كره را با سر انگشتان به خورد آرد دهید، پودر شكر را بیفزایید و با افزودن زرده تخممرغ و آب مواد را خمیر كنید. آنگاه خمیر را در كیسه نایلونی، در یخچال بگذارید. پس از 30 دقیقه خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و در قالب چربكردهی 22 سانتیمتری تارت پهن نمائید.
سپس قالب را 20 دقیقه در یخچال نگهدارید. حالا روی خمیر را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و آن را در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه بپزید. سپس كاغذ و حبوبات را بردارید و كرم باتراسكاچ را روی تارت بریزید و سطح آن را با مرنگ بپوشانید.
اكنون دوباره قالب را در فر بگذارید و 10 دقیقهی دیگر یا تا زمانی كه مرنگ طلاییرنگ شود، تارت را بپزید. همینكه تارت خنك شد، آن را برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.
روش تهیه كرم باتراسكاچ: شكر قهوهای و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و شیر را كمكم بیفزائید و هم بزنید. سپس آن را روی حرارت ملایم بگذارید و بعد كره را اضافه كنید و به مدت 8 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا كرم كمی غلیظ شود. حالا آن را از روی حرارت بردارید، وانیلین و زردهتخممرغ را بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدستی به دست آید.
روش تهیه مرنگ: سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه كمكم شكر را اضافه كنید و به هم زدن ادامه دهید تا شكر در سفیدهها حل شود. در آخر وانیلین را اضافه كنید.