افسانه ظروفی
مواد لازم
شكلات سفید آبكرده حدود 2 كیلوگرم
پاستیل میوهای (مانند تصویر) به میزان لازم
ترافل تزئینی به میزان لازم
روش تهیه كلبه شكلاتی
شكلات را روی كاغذ روغنی و یا صفحههای طرحدار مخصوص شكلات بریزید. به گونهای كه ضخامت شكلات حدود 3 میلیمتر باشد. آنگاه صبر كنید تا شكلات كاملا ببندد و سفت شود. حالا الگوی كلبه را روی شكلات بگذارید و مطابق آن، اجزای كلبه را از شكلات ببرید.
بهتر است برای اینكار از كاتر بهره بگیرید و یا از چاقوی تیز استفاده كنید. به تعداد مشخص شده هر الگو دقت نمائید و بطور مثال از الگوی دیواره كلبه 2 بار استفاده كنید. اكنون قدری شكلات آبكرده و خنك شده را در قیف كاغذی بریزید، صفحه مناسب و زیبائی را بردارید و دیواره كلبه و قسمت جلو و پشت آن را روی این صفحه با شكلات، به هم بچسبانید.
آنگاه صبر كنید تا شكلات كاملا سفت شود. حال سقف كلبه را در جایش بگذارید و با شكلات به دیوارهها بچسبانید. اینك دودكش كلبه را در بالای سقف شیبدار نصب كنید. اندكی شكلات سیاه آبكرده در قیف كاغذی بریزید و اطراف پنجرهها و در كلبه را با آن بیارائید.
لبه پنجرهها را با آیسینگ رویال سبزرنگ و قرمزرنگ به شكل برگ و گل تزئین كنید و برای زیباتر شدن كلبه از پاستیل (مطابق شكل) بهره بگیرید. میتوانید این كلبه شكلاتی را در رنگهای مختلف بسازید و به عزیزانتان هدیه دهید.
یادآوری: برای تهیه آیسینگ رویال، یك عدد سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه 75گرم پودر شكر را كمكم به آن بیفزائید و با سرعت متوسط همزن برقی بزنید. سپس یكچهارم قاشق چایخوری وانیلین به آن اضافه كنید. حالا قدری از كرم را به رنگ سبز و باقیمانده را به رنگ قرمز درآورید.