Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 11:10

28
مهر
مربای آلو سیاه (برقانی)

مربای آلو سیاه (برقانی)

ابتدا در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه آلو را بیفزائید و 5-8 دقیقه، بجوشانید تا پوست آلو ترك بخورد. حالا آلو را در صافی بریزید و همین‌كه خنك شد، پوست آن را بگیرید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم

آلو سیاه                1 كیلوگرم

شكر                    1 تا 1/5 كیلوگرم

جوهر لیمو            یك‌دوم قاشق چایخوری

 روش تهیه مربای آلو سیاه (برقانی)

ابتدا در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه آلو را بیفزائید و 5-8 دقیقه، بجوشانید تا پوست آلو ترك بخورد. حالا آلو را در صافی بریزید و همین‌كه خنك شد، پوست آن را بگیرید. اكنون آلوها را در قابلمه بریزید و رویشان شكر بپاشید. سپس در قابلمه را بگذارید و به مدت 12 ساعت در یخچال نگه دارید.

اینك قابلمه را روی اجاق قرار دهید و 5 دقیقه آلو را بجوشانید. حالا آلو را از شربت درآورید، جوهر لیمو را به شربت بیفزائید و بجوشانید تا قوام آید. بعد از 10 دقیقه، آلو را درون شربت بریزید و 12 ساعت كنار بگذارید. آن‌گاه مربا را 5 دقیقه دیگر بجوشانید و كنار بگذارید تا قدری خنك شود.

سپس دوباره مربا را بجوشانید تا شربت آن غلیظ شود، اینك مربا را در شیشه استریل كرده بریزید و در یخچال قرار دهید.

یادآوری: چنانچه بخواهید مربا یا مارمالاد را به مدت طولانی نگه دارید، می‌باید آن را در فریزر نگه‌داری كنید.

 

برچسب ها: مربا، روش تهیه مربای آلو سیاه، مربای آلو سیاه، مواد لازم مربای آلو سیاه، مربای آلو، تهیه مربای آلو، آموزش مربای آلو تعداد بازديد: 740 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز