افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 85 عدد
كره 125 گرم
پودر شكر 110 گرم
تخممرغ 1 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
پودر نارگیل 3 قاشق سوپخوری
عسل 3 قاشق سوپخوری
آرد 225 گرم
پودر نارگیل (اضافی) 90 گرم
روش تهیه بیسكویت نارگیلی عسلی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در كاسه مناسبی كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد تخممرغ و وانیلین را بیفزائید. آنگاه پودر نارگیل، عسل و آرد را اضافه نمائید و مخلوط كنید.
حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر فراهمكرده بردارید، به شكل توپ درآورید و در پودر نارگیل (اضافی) بغلتانید. توپهای نارگیلی را با فاصله در سینی بچینید، سینی را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه بیسكویت را بپزید. همینكه بیسكویت خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.