Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 خرداد 1399 - 02:53

28
مهر
كیك باقلوا

كیك باقلوا

تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه كره و هل را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا گلاب را درون مایه بریزید و بعد آرد و بیكینگ‌پودر را به آن اضافه كنید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 20 عدد كیك كوچك

تخم‌مرغ                         3 عدد

شكر                             100 گرم

كره آبكرده و سرد شده     150 گرم

هل سائیده                    1 قاشق چایخوری

گلاب                            60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

آرد                                150 گرم

بیكینگ پودر                   1قاشق چایخوری

بادام آسیاب‌كرده            120 گرم

مواد لازم برای تهیه شربت

شكر                           180 گرم

آب                              80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

گلاب                           60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

عسل                         1 قاشق چایخوری

 روش تهیه كیك باقلوا

تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه كره و هل را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا گلاب را درون مایه بریزید و بعد آرد و بیكینگ‌پودر را به آن اضافه كنید. اكنون همزن را خاموش كنید و بادام را درون مایه كیك بریزید و مخلوط نمائید.

مایه را در قالب‌ها‌ی كوچك به گنجایش 60 میلی‌لیتر بریزید و مراقب باشید كه یك سوم از حجم قالب خالی بماند تا كیك جای پف كردن داشته باشد! قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، كیك‌ها را بپزید.

سپس صبر كنید كیك‌ها در قالب خنك شوند و بعد شربت داغ را رویشان بریزید و بگذارید شربت به خورد كیك برود. اینك كیك‌ها را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.

روش تهیه شربت: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا شكر حل شود. آن‌گاه گلاب و عسل را بیفزائید و بعد از چند جوش شربت را از روی حرارت بردارید.

یادآوری1: می‌توانید روی كیك‌ها را با حلوا و پرك بادام بیارائید.

یادآوری 2: می‌توانید این كیك را در سینی به اندازه 20×30 سانتیمتر نیز تهیه كنید و بعد به شكل لوزی ببرید.

 

برچسب ها: کیک، باقلوا، روش تهیه كیك باقلوا، آموزش کیک باقلوا، کیک باقلوا، مواد لازم کیک باقلوا، تهیه کیک باقلوا، کیک با باقلوا تعداد بازديد: 477 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز