افسانه ظروفی
مواد لازم برای 20 عدد كیك كوچك
تخممرغ 3 عدد
شكر 100 گرم
كره آبكرده و سرد شده 150 گرم
هل سائیده 1 قاشق چایخوری
گلاب 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
آرد 150 گرم
بیكینگ پودر 1قاشق چایخوری
بادام آسیابكرده 120 گرم
مواد لازم برای تهیه شربت
شكر 180 گرم
آب 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
گلاب 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
عسل 1 قاشق چایخوری
روش تهیه كیك باقلوا
تخممرغها و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آنگاه كره و هل را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا گلاب را درون مایه بریزید و بعد آرد و بیكینگپودر را به آن اضافه كنید. اكنون همزن را خاموش كنید و بادام را درون مایه كیك بریزید و مخلوط نمائید.
مایه را در قالبهای كوچك به گنجایش 60 میلیلیتر بریزید و مراقب باشید كه یك سوم از حجم قالب خالی بماند تا كیك جای پف كردن داشته باشد! قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، كیكها را بپزید.
سپس صبر كنید كیكها در قالب خنك شوند و بعد شربت داغ را رویشان بریزید و بگذارید شربت به خورد كیك برود. اینك كیكها را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.
روش تهیه شربت: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا شكر حل شود. آنگاه گلاب و عسل را بیفزائید و بعد از چند جوش شربت را از روی حرارت بردارید.
یادآوری1: میتوانید روی كیكها را با حلوا و پرك بادام بیارائید.
یادآوری 2: میتوانید این كیك را در سینی به اندازه 20×30 سانتیمتر نیز تهیه كنید و بعد به شكل لوزی ببرید.