افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 40 عدد
كره 125 گرم
پودر شكر 40 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
خامه صبحانه 1 قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده كرده یكچهارم چایخوری
آرد ذرت 60 گرم
آرد 60 گرم
شكلات آبكرده برای تزئین 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه بیسكویت انگشتی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در كاسه مناسبی، كره، پودر شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد خامه و پوست پرتقال را بیفزائید. آنگاه آرد ذرت و آرد را اضافه و مخلوط كنید.
حالا مایه به دست آمده را در كیسه مخصوص شیرینیپزی دارای ماسوره كنگرهدار بریزید و هر بار قدری از آن را با فاصله روی سینی بگذارید. سینی را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بیسكویت را بپزید. همینكه بیسكویتها خنك شدند، رویشان را با شكلات آبكرده بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.