مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای حدود 15عدد
كره نرم 125 گرم
آرد 150 گرم
بادام خرد كرده 125 گرم
شكر 200 گرم
نمك 1 پینچ
سفیده تخممرغ 5 عدد
آب آلبالو 1 قاشق سوپخوری
گیلاس تازه 15 عدد
روش تهیه كاپ كیك گیلاس و بادام
قالبهای مافن را با كره چرب كنید و آردپاشی نمائید. آنگاه كره را روی حرارت متوسط آب كنید و بگذارید به رنگ قهوهای روشن درآید. سپس آرد، بادام خرد كرده، شكر و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا سفیده تخممرغها را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید تا مایه، صاف و یكدست شود.
بعد آب آلبالو و كره آبكرده و خنك شده را اضافه كنید و 20 دقیقه آن را كنار بگذارید. اینك به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مایه در هر قالب بریزید و یك گیلاس كه دم آن چیده نشده را روی مایه قرار دهید و دوباره به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مایه، روی گیلاسها بریزید.
روی آن را صاف كنید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، بپزید. كاپكیكها را ده دقیقه در قالب نگه دارید و بعد از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شود.
یادآوری1: یك پینچ مقدار موادی است كه بین دو انگشت جا میگیرد.
یادآوری2: این كاپ كیك را میتوانید در قالبهای كوچك مافین –mini muffin – تهیه نمائید كه در اینصورت 30 عدد كاپكیك خواهید داشت.