افسانه ظروفی
مواد لازم برای 6-8 نفر
كره خرد كرده 125 گرم
شكر 140 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ 2 عدد
آرد 150 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
شیر 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
كشمش پلوئی 150 گرم
روش تهیه كیك كشمشی
قالب میان تهی را به قطر 21 سانتیمتر، چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه كره، شكر، وانیلین و تخممرغها را در كاسه دستگاه همزن برقی بریزید. آرد، بیكینگپودر و آرد ذرت را با هم مخلوط و الك كنید و همراه با شیر در همان كاسه بریزید. حالا همزن را روشن كنید و با سرعت كند همزن مواد را با یكدیگر مخلوط نمائید.
سپس سرعت همزن را تا متوسط افزایش دهید و تا جائیكه رنگ مایه روشن شود، هم بزنید. اكنون كشمش را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و مایه فراهم كرده را در قالب بریزید. قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، كیك را بپزید.
اینك كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، آن را از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود. آنگاه قدری پودر شكر روی كیك بپاشید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید. میل كردن این كیك همراه با چای یا نوشیدنی دلخواهتان بسیار مطلوب و لذتبخش است.
یادآوری 1: برای چرب كردن قالب از اسپری روغن استفاده كنید.
یادآوری 2: بهتر است تخممرغ و شیر به دمای محیط برسد و بعد از آن استفاده كنید.