تحریریه زندگی آنلاین- گروهآشپزباشی
همانطور كه میدانید برای حصول بهترین نتیجه در امر شیرینیپزی و آشپزی میباید مواد لازم را به دقت اندازهگیری كنید. بنابراین به نكات زیر دقت فرمائید.
1 پیمانه معادل 250 میلیلیتــر مایعات
یكدوم پیمانه معادل 125 میلیلیتر مایعات
یكسوم پیمانه معادل 80 میلیلیتر مایعات
یكچهارم پیمانه معادل 60 میلیلیتر مایعات
1پیمـانــه آرد معادل 150 گرم
1پیمانه پودر شكر معادل 160 گرم
1پیمانه مغزهای خردكرده معادل 120 گرم
1قاشق سوپخوری معادل 15 میلیلیتر مایعات
1قاشــق چایخـوری معـادل 5 گرم
یكدوم قاشق چایخوری معادل 5/2 گرم
یكچهارم قاشق چایخوری معادل 25/1 گرم
1 قاشق سوپخوری پودر خمیر ترش معادل 10 گرم
اگرچه اندازهگیری با پیمانهها و قاشقهای استاندارد میتواند كمك مؤثری برای شما باشد، اما پیشنهاد ما این است كه از ترازوهای دقیق برای اندازهگیری استفاده كنید تا نتیجه بهتری حاصل شود.
اطلاعاتی درباره درجه حرارت فرها
در جدول زیر، چگونگی تغییرات دمای فرها براساس درجه فارنهایت و سانتیگراد، بررسی شده و با توجه به نوع دستورالعمل پخت شیرینیها، تنظیم میشود.
سانتیگراد C فارنهایت F شماره گاز
خیلی ملایم 120 250 1
ملایم 150 300 2
متوسط، ملایم 160 325 3
متوسط 180- 190 350- 375 4
متوسط، گرم 200-210 400-425 5
گرم 220- 230 450- 475 6
خیلی گرم 240- 250 500- 525 7