سعید بابا رحیمی
مواد لازم دسـر پنیر و قهوه
برای 10 نفر
پنیر خامهای 375 گرم
زرده تخممرغ 3 عدد
شكر 50 گرم
خامه فرم گرفته 250 گرم
قهوه 2 قاشق سوپخوری
شكلات رنده كرده 50 گرم
آب 75 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه كیك
تخممرغ 6 عدد
شكر 150 گرم
آرد 150 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
روش تهیه دسـر پنیر و قهوه
پنیر خامهای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه زردههای تخممرغ را همراه با شكر با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. سپس آن را به پنیر خامهای بیفزائید. حالا خامه را همراه با قهوه، شكلات، آب و ژلاتین روی حرارت قرار دهید تا مخلوط یكدستی حاصل شود و آن را به مخلوط پنیر بیفزائید.
اكنون كیك را از ارتفاع به 3 قسمت مساوی ببرید و روی هر لایه كیك قدری از مایه فراهم كرده بمالید. لایههای كیك را روی هم قرار دهید و كیك را در یخچال بگذارید تا كرم داخل آن ببندد. اینك روی كیك را با خامه فرم گرفته، میوه و شكلات بیارائید.
روش تهیه كیك: زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا كنید. سفیدهها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و نیمی از شكر را كمكم به آن بیفزائید. حالا زردههایتخممرغ را با باقیماندهی شكر مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
آنگاه سفیدهها و زردهها را با هم مخلوط كنید و آرد و بیكینگپودر را نیز بیفزائید. سپس مایه را در قالبی به قطر 23 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی30 دقیقه در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.