Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 17:59

15
آبان
كیك نارگیل و آلبالو

كیك نارگیل و آلبالو

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد، گرم كنید و كف قالبی به قطر 25 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را همراه با آبلیمو و شكر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 12 نفر

تخم‌مرغ                        8 عدد

آبلیمو                          1 قاشق چایخوری

شكرریز                       200 گرم

آرد                             200 گرم

بیكینگ‌پودر                 1 قاشق چایخوری

وانیلین                      یك‌چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم میانی

پنیر خامه‌ای               300 گرم

خامه فرم گرفته          150 گرم

نارگیل تازه و رنده كرده 4 قاشق سوپخوری

آبلیمو                       1 قاشق چایخوری

گلسه ‌چری خرد كرده یا مربای آلبالو بدون شربت 150 گرم

مواد لازم برای تزئین كیك

نارگیل تازه و رنده كرده 200 گرم

رنگ صورتی خوراكی   به میزان لازم

گلسه‌ چری یا مربای آلبالو بدون شربت100 گرم

 روش تهیه كیك نارگیل و آلبالو

 

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد، گرم كنید و كف قالبی به قطر 25 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را همراه با آبلیمو و شكر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و زرده‌های تخم‌مرغ را یكی‌یكی به آن بیفزائید. سپس آرد، بیكینگ‌پودر و وانیلین را به مایه اضافه كنید و به آرامی مخلوط نمائید.

حالا مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر بپزید. اكنون صبر كنید تا كیك در قالب خنك شود و بعد آن را از ارتفاع سه قسمت كنید. اینك یكی از لایه‌های كیك را روی دیس زیبائی بگذارید و یك‌سوم از مواد میانی را رویش بمالید. پس از آن لایه دیگر كیك را روی آن بگذارید و نیمی از باقیمانده كرم را رویش بمالید.

آن‌گاه آخرین لایه كیك را روی كرم قراردهید و با باقیمانده كرم رو و اطراف كیك را بپوشانید. حال كیك را با مخلوط نارگیل، رنگ صورتی و گ‍ِلسه ‌چری بیارائید و دست‌كم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

روش تهیه مواد میانی: پنیر خامه‌‌ای را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه خامه فرم گرفته، نارگیل، آبلیمو و گلسه‌ چری را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

روش تهیه مواد تزئین كیك: همه مواد را با یكدیگر مخلوط كنید.

 

 

برچسب ها: کیک، روش تهیه کیک، کیک با نارگیل، کیک نارگیل، کیک با آلبالو، آموزش کیک نارگیل، مواد لازم کیک نارگیل، کیک آلبالو تعداد بازديد: 584 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز