افسانه ظروفی
مواد لازم برای 12 نفر
تخممرغ 8 عدد
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
شكرریز 200 گرم
آرد 200 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
مواد لازم میانی
پنیر خامهای 300 گرم
خامه فرم گرفته 150 گرم
نارگیل تازه و رنده كرده 4 قاشق سوپخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
گلسه چری خرد كرده یا مربای آلبالو بدون شربت 150 گرم
مواد لازم برای تزئین كیك
نارگیل تازه و رنده كرده 200 گرم
رنگ صورتی خوراكی به میزان لازم
گلسه چری یا مربای آلبالو بدون شربت100 گرم
روش تهیه كیك نارگیل و آلبالو
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد، گرم كنید و كف قالبی به قطر 25 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه سفیدههای تخممرغ را همراه با آبلیمو و شكر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و زردههای تخممرغ را یكییكی به آن بیفزائید. سپس آرد، بیكینگپودر و وانیلین را به مایه اضافه كنید و به آرامی مخلوط نمائید.
حالا مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر بپزید. اكنون صبر كنید تا كیك در قالب خنك شود و بعد آن را از ارتفاع سه قسمت كنید. اینك یكی از لایههای كیك را روی دیس زیبائی بگذارید و یكسوم از مواد میانی را رویش بمالید. پس از آن لایه دیگر كیك را روی آن بگذارید و نیمی از باقیمانده كرم را رویش بمالید.
آنگاه آخرین لایه كیك را روی كرم قراردهید و با باقیمانده كرم رو و اطراف كیك را بپوشانید. حال كیك را با مخلوط نارگیل، رنگ صورتی و گِلسه چری بیارائید و دستكم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه مواد میانی: پنیر خامهای را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه خامه فرم گرفته، نارگیل، آبلیمو و گلسه چری را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
روش تهیه مواد تزئین كیك: همه مواد را با یكدیگر مخلوط كنید.