ایران كوهستانی
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 375 گرم (یك و یكدوم پیمانه)
شكر 2 قاشق سوپخوری
بیكینگپودر 3 قاشق چایخوری
نمك سهچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ 1 عدد
شیر كمچرب 500 میلیلیتر
پوست پرتقال رنده كرده1 قاشق چایخوری
كورن فلكس -All-Bran- 1 پیمانه
مواد لازم برای تهیه سسس پرتقال
شكر 100 گرم (یكدوم پیمانه)
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب پرتقال 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
كره 1 قاشق سوپخوری
پوست پرتقال رنده كرده 2 قاشق چایخوری
پرتقال پوستكنده و فیلهكرده 1 عدد متوسط
روش تهیه پن كیك با سس پرتقال
آرد، شكر، بیكینگ پودر و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه در كاسه دیگری تخممرغها، شیر، پوست پرتقال و كورن فلكس را بریزید و با هم مخلوط كنید. سپس به مدت 1- 2 دقیقه این مخلوط را كنار بگذارید تا كورن فلكس قدری نرم شود.
حالا آن را به مواد خشك بیفزائید و خوب مخلوط كنید. اكنون هر بار به اندازه یكچهارم پیمانه از مخلوط فراهم كرده را در تابه چربكرده و مناسبی بریزید و صبر كنید تا حبابهائی روی آن ایجاد شود. بعد پنكیك را برگردانید تا طرف دیگرش نیز بپزد و طلائی رنگ شود.
اینك پنكیكها را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید و با سس پرتقال میل كنید.
روش تهیه سس پرتقال: شكر و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و آب پرتقال، كره و پوست پرتقال را به آن بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا سس بجوشد و غلیظ شود. آنگاه سس را از روی حرارت بردارید و پرتقال را به آن بیفزائید.
یادآوری: كورن فلكس انواع مختلفی دارد كه-ALL- Bran- یكی از انواع آنهاست و در برخی از سوپرماركتها به همین نام به فروش میرسد و در این دستور از آن استفاده شده است.