افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 30 عدد
آرد 150 گرم
پودر كاری 2 قاشق چایخوری
كره سرد و خردكرده 115 گرم
پنیر چدار یا گودای رندهكرده 75 گرم
سیاهدانه 2 قاشق چایخوری
زیره سبز 1 قاشق چایخوری
زرده تخممرغ 1 عدد
روش تهیه بیسكویت نمكی ادویهای
سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد، گرم كنید. آنگاه آرد و پودر كاری را الك كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. پس از آن پنیر، سیاهدانه و زیره را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا زرده تخممرغ را اضافه نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید.
اینك خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 2 میلیمتر باز كنید و با برشگری به ابعاد 6 سانتیمتر مربعهایی از آن ببرید و با فاصله در سینی بچینید. اكنون به مدت 15 دقیقه سینی را در یخچال قرار دهید تا خمیر سرد شود.
آنگاه سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، بیسكویتها را بپزید تا طلائی رنگ شود. حال بیسكویتها را در ظرف مناسب و زیبائی بچینید و سر میز صبحانه ببرید.