افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 18 عدد
جوی خردكرده 175 گرم
شكر قهوهای 75 گرم
تخممرغ 1 عدد
روغن مایع 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
عصاره مالت 30 میلیلیتر (2 قاشق سوپخوری)
روش تهیه شیرینی ترد جو با عصاره مالت
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه همه مواد را با هم مخلوط كنید و یك ربع كنار بگذارید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مایه فراهمكرده، بردارید و به شكل توپ در آورید.
رویشان را قدری با دست تخت كنید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.