Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:48

11
آبان
شیرینی ترد جو با عصاره مالت

شیرینی ترد جو با عصاره مالت

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه همه مواد را با هم مخلوط كنید و یك ربع كنار بگذارید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مایه فراهم‌كرده، بردارید.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 18 عدد

جوی خردكرده              175 گرم

شكر قهوه‌ای                75 گرم

تخم‌مرغ                      1 عدد

روغن مایع                  60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

عصاره مالت               30 میلی‌لیتر (2 قاشق سوپخوری)

 روش تهیه شیرینی ترد جو با عصاره مالت

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه همه مواد را با هم مخلوط كنید و یك ربع كنار بگذارید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مایه فراهم‌كرده، بردارید و به شكل توپ در آورید.

رویشان را قدری با دست تخت كنید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی، تهیه شیرینی ترد، آموزش شیرینی ترد، شیرینی ترد جو، شیرینی با عصاره مالت، شیرینی با عصاره، شیرینی جو تعداد بازديد: 957 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز