Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:21

9
آبان
فِرنچ تست با زردآلوی پر كرده

فِرنچ تست با زردآلوی پر كرده

نان را 8 قسمت كنید. سپس درون هر برش حفره‌ای ایجاد كنید. آن‌گاه مربای زردآلو و پنیر خامه‌ای را با هم مخلوط كنید و یك قاشق سوپخوری از این مخلوط را در هر یك از حفره‌های نان بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

نان فرانسوی بزرگ                 1 عدد

مربای زردآلو                         3 قاشق سوپخوری

پنیر خامه‌ای                        یك‌چهارم پیمانه

تخم‌‌مرغ                              2 عدد درشت

شیر كم‌چرب                        125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

دارچین                               یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره                                    2 قاشق سوپخوری

میپل سیروپ                      به میزان لازم

روش تهیه فِرنچ تست با زردآلوی پر كرده

 

نان را 8 قسمت كنید. سپس درون هر برش حفره‌ای ایجاد كنید. آن‌گاه مربای زردآلو و پنیر خامه‌ای را با هم مخلوط كنید و یك قاشق سوپخوری از این مخلوط را در هر یك از حفره‌های نان بریزید. سپس تخم‌مرغ‌ها، شیر و دارچین را با هم مخلوط كنید و كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.

حالا هر دو طرف نان‌ها را حدود 5 ثانیه در مایه‌ی فراهم كرده فرو برید و هر دو طرف آن را حدود 3 دقیقه در كره سرخ كنید تا طلائی رنگ شود. اكنون نان‌ها را در ظرف مناسبی بچینید و در صورت دلخواه رویشان میپل سیروپ بریزید و میل كنید.

یادآوری: میپل سروپ شیره‌ی درخت افراست كه در بیشتر سوپرماركت‌ها به فروش می‌رسد. اگر میپل سیروپ در دسترس نبود از عسل استفاده كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه فرنچ تست، فرنچ تست، فرنچ با زردآلو، فرنچ پر کرده، آموزش فرنچ، مواد لازم فرنچ، آشپزی با زردآلو تعداد بازديد: 525 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز