اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
نان فرانسوی بزرگ 1 عدد
مربای زردآلو 3 قاشق سوپخوری
پنیر خامهای یكچهارم پیمانه
تخممرغ 2 عدد درشت
شیر كمچرب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
دارچین یكچهارم قاشق چایخوری
كره 2 قاشق سوپخوری
میپل سیروپ به میزان لازم
روش تهیه فِرنچ تست با زردآلوی پر كرده
نان را 8 قسمت كنید. سپس درون هر برش حفرهای ایجاد كنید. آنگاه مربای زردآلو و پنیر خامهای را با هم مخلوط كنید و یك قاشق سوپخوری از این مخلوط را در هر یك از حفرههای نان بریزید. سپس تخممرغها، شیر و دارچین را با هم مخلوط كنید و كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.
حالا هر دو طرف نانها را حدود 5 ثانیه در مایهی فراهم كرده فرو برید و هر دو طرف آن را حدود 3 دقیقه در كره سرخ كنید تا طلائی رنگ شود. اكنون نانها را در ظرف مناسبی بچینید و در صورت دلخواه رویشان میپل سیروپ بریزید و میل كنید.
یادآوری: میپل سروپ شیرهی درخت افراست كه در بیشتر سوپرماركتها به فروش میرسد. اگر میپل سیروپ در دسترس نبود از عسل استفاده كنید.