Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 10:45

9
آبان
خاگینه

خاگینه

تخم‌مرغ‌ها، آرد، بیكینگ‌پودر، ماست و زعفران را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه در تابه مناسبی به قطر 22 سانتیمتر نیمی از روغن را بریزید و روی اجاق داغ كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

تخم‌مرغ                    6 عدد

آرد                           150 گرم

بیكینگ‌پودر               یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

ماست خامه‌ای         6 قاشق سوپخوری

زعفران حلكرده         به میزان لازم

روغن                      به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه شربت

شكر                      300 گرم (یك و یك‌دوم پیمانه)

آب                        250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

گلاب                     2 قاشق سوپخوری

زعفران حلكرده      به میزان لازم

 روش تهیه خاگینه

 

تخم‌مرغ‌ها، آرد، بیكینگ‌پودر، ماست و زعفران را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه در تابه مناسبی به قطر 22 سانتیمتر نیمی از روغن را بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالامایه را درون روغن بریزید، رویش را صاف كنید و در تابه را بگذارید.

سپس حرارت را كم كنید تا خاگینه به آرامی بپزد و برشته شود. اینك خاگینه را برگردانید و باقیمانده روغن را رویش بریزید و بگذارید بپزد تا طرف دیگرش هم برشته شود. اكنون خاگینه را به هر شكل و اندازه دلخواه ببرید و شربت را در دو مرحله روی آن بریزید، در تابه را بگذارید و صبر كنید تا شربت كاملاً جذب خاگینه‌ شود.

روش تهیه شربت: همه مواد را در قابلمه مناسبی بریزید و 3 دقیقه روی اجاق بجوشانید.

یادآوری1: حرارت اجاق هنگام تهیه خاگینه باید بسیار ملایم باشد تا پفدار و پوك شود.

یادآوری2: می‌توانید خاگینه را به صورت سرد یا گرم مصرف كنید.

 

برچسب ها: خاگینه، مواد لازم خاگینه، روش تهیه خاگینه، آموزش خاگینه، تهیه خاگینه، آشپزی با خاگینه تعداد بازديد: 645 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز