اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
تخممرغ 6 عدد
آرد 150 گرم
بیكینگپودر یك و یكدوم قاشق چایخوری
ماست خامهای 6 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده به میزان لازم
روغن به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه شربت
شكر 300 گرم (یك و یكدوم پیمانه)
آب 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
گلاب 2 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده به میزان لازم
روش تهیه خاگینه
تخممرغها، آرد، بیكینگپودر، ماست و زعفران را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه در تابه مناسبی به قطر 22 سانتیمتر نیمی از روغن را بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالامایه را درون روغن بریزید، رویش را صاف كنید و در تابه را بگذارید.
سپس حرارت را كم كنید تا خاگینه به آرامی بپزد و برشته شود. اینك خاگینه را برگردانید و باقیمانده روغن را رویش بریزید و بگذارید بپزد تا طرف دیگرش هم برشته شود. اكنون خاگینه را به هر شكل و اندازه دلخواه ببرید و شربت را در دو مرحله روی آن بریزید، در تابه را بگذارید و صبر كنید تا شربت كاملاً جذب خاگینه شود.
روش تهیه شربت: همه مواد را در قابلمه مناسبی بریزید و 3 دقیقه روی اجاق بجوشانید.
یادآوری1: حرارت اجاق هنگام تهیه خاگینه باید بسیار ملایم باشد تا پفدار و پوك شود.
یادآوری2: میتوانید خاگینه را به صورت سرد یا گرم مصرف كنید.