Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 00:45

17
آبان
دسر گیلاس سرخكرده

دسر گیلاس سرخكرده

آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و حفره‌ای در وسط آن ایجاد نمائید. آن‌گاه تخم‌مرغ، شیر و دارچین را در این حفره بریزید و مواد را با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

آرد                      115 گرم

نمك                   1 پینچ

تخم‌مرغ              1 عدد

شیر                  150 میلی‌لیتر (دو‌سوم پیمانه)

دارچین              یك‌چهارم قاشق چایخوری

گیلاس               450 گرم

روغن برای سرخ‌كردن به میزان لازم

پودر شكر           به میزان لازم

خامه فرم گرفته   به میزان لازم

 

روش تهیه دسر گیلاس سرخكرده

آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و حفره‌ای در وسط آن ایجاد نمائید. آن‌گاه تخم‌مرغ، شیر و دارچین را در این حفره بریزید و مواد را با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. حالا گیلاس‌ها را تا نیمه در خمیر فرو ببرید و در روغن داغ، سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

اكنون صبر كنید گیلاس‌های سرخكرده خنك شود و بعد رویشان پودر شكر بپاشید و با خامه میل كنید.

 

برچسب ها: دسر، دسر گیلاس، تهیه دسر گیلاس، دسر با گیلاس، آموزش دسر گیلاس، روش تهیه دسر گیلاس، مواد لازم دسر گیلاس تعداد بازديد: 675 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز