مریم امیری
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 115 گرم
نمك 1 پینچ
تخممرغ 1 عدد
شیر 150 میلیلیتر (دوسوم پیمانه)
دارچین یكچهارم قاشق چایخوری
گیلاس 450 گرم
روغن برای سرخكردن به میزان لازم
پودر شكر به میزان لازم
خامه فرم گرفته به میزان لازم
روش تهیه دسر گیلاس سرخكرده
آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و حفرهای در وسط آن ایجاد نمائید. آنگاه تخممرغ، شیر و دارچین را در این حفره بریزید و مواد را با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. حالا گیلاسها را تا نیمه در خمیر فرو ببرید و در روغن داغ، سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
اكنون صبر كنید گیلاسهای سرخكرده خنك شود و بعد رویشان پودر شكر بپاشید و با خامه میل كنید.