مریم امیری
مواد لازم برای 8 نفر
آلو قرمز 1/5 كیلوگرم
پودر نارگیل یكچهارم پیمانه
آب 375 میلیلیتر (یكویكدوم پیمانه)
شكر 150 گرم
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
برگ نعنا برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه پالته آلو قرمز
3 عدد از آلوها را خرد كنید و با پودر نارگیل مخلوط سازید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه باقیمانده آلوها را خرد كنید و با یكدوم پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد و نرم شود. سپس ان را در صافی بریزید و عصاره آلو را جدا كنید. حالا شكر، ارد ذرت و 1 پیمانه آب را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.
آنگاه عصاره آلو را بیفزائید و روی حرارت قرار دهید. اكنون آن را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و در 8 قالب به گنجایش 150 میلیلیتر بریزید. اینك آلوی مخلوط كرده با پودر نارگیل را رویش بریزید و دسر را 4 ساعت در یخچال بگذارید. حال دسر را برای پذیرائی، با برگ نعنا بیارائید.
یادآوری: پالته نوعی دسر تركیهای است كه از مخلوط پوره میوه و نشاسته تهیه میشود.