Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:37

17
آبان
پالته آلو قرمز

پالته آلو قرمز

3 عدد از آلوها را خرد كنید و با پودر نارگیل مخلوط سازید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. آن‌گاه باقیمانده آلوها را خرد كنید و با یك‌دوم پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد و نرم شود.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای 8 نفر

آلو قرمز                    1/5 كیلوگرم

پودر نارگیل               یك‌چهارم پیمانه

آب                          375 میلی‌لیتر (یك‌ویك‌دوم پیمانه)

شكر                       150 گرم

آرد ذرت                   2 قاشق سوپخوری

برگ نعنا برای تزئین   به میزان لازم

  

روش تهیه پالته آلو قرمز

3 عدد از آلوها را خرد كنید و با پودر نارگیل مخلوط سازید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. آن‌گاه باقیمانده آلوها را خرد كنید و با یك‌دوم پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد و نرم شود. سپس ان را در صافی بریزید و عصاره آلو را جدا كنید. حالا شكر، ارد ذرت و 1 پیمانه آب را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.

آن‌گاه عصاره آلو را بیفزائید و روی حرارت قرار دهید. اكنون آن را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و در 8 قالب به گنجایش 150 میلی‌لیتر بریزید. اینك  آلوی مخلوط كرده با پودر نارگیل را رویش بریزید و دسر را 4 ساعت در یخچال بگذارید. حال دسر را برای پذیرائی، با برگ نعنا بیارائید.

یادآوری: پالته نوعی دسر تركیه‌ای است كه از مخلوط پوره میوه و نشاسته تهیه می‌شود.

 

برچسب ها: روش تهیه پالته آلو قرمز، پالته آلو قرمز، پالته آلو، آموزش پالته، پالته، تهیه پالته آلو، مواد لازم پالته آلو، آلو قرمز تعداد بازديد: 505 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز