مریم امیری
مواد لازم دسر هويج و گردو
برای 6 نفر
پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری
آب هویج 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)
شیر 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
زرده تخممرغ 4 عدد
شكر 100 گرم
پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری
خامه ساده 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
گردوی برشته و خردكرده 50 گرم
مربای هویج به میزان لازم
روش تهیه دسر هويج و گردو
پودر ژلاتین را روی آب هویج بپاشید و به روش بنماری حل كنید. آنگاه شیر را بجوشانید، زردههای تخممرغ و شكر را با همزن برقی بزنید و به آرامی به شیرداغ بیفزائید و پیوسته هم بزنید. بعد از 2 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود. حالا پوست پرتقال، خامه، گردو و محلول ژلاتین را به مایه فراهم كرده بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
اكنون دسر را در 6 قالب كوچك به گنجایش تقریبی 150 میلیلیتر بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید. اینك دسر را برای پذیرائی، روی ظرف زیبائی برگردانید و با مربای هویج میل كنید.