مریم امیری
مواد لازم برای 4 نفر
انگور 250 گرم
آب انگور 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
ماست كمچرب یكدوم پیمانه (125 میلیلیتر)
روش تهیه ژله انگو و ماست
دانههای انگور را در 4 لیوان مناسب و زیبا بریزید. آنگاه آبانگور را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
همینكه محلول ژله خنك شد، نیمی از آن را در لیوانها، روی انگور بریزید و در یخچال بگذارید تا ژله كاملاً سفت شود. حالا باقیمانده ژله را با ماست مخلوط كنید و به آرامی روی ژله بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا این لایه از دسر نیز ببندد.