Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:07

17
آبان
ژله انگو و ماست

ژله انگو و ماست

دانه‌های انگور را در 4 لیوان مناسب و زیبا بریزید. آن‌گاه آب‌انگور را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

انگور                             250 گرم

آب انگور                        500 میلی‌لیتر  (2 پیمانه)

پودر ژلاتین                    1 قاشق سوپخوری

ماست كم‌چرب             یك‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

 

روش تهیه ژله انگو و ماست

دانه‌های انگور را در 4 لیوان مناسب و زیبا بریزید. آن‌گاه آب‌انگور را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

همین‌كه محلول ژله خنك شد، نیمی از آن را در لیوان‌ها، روی انگور بریزید و در یخچال بگذارید تا ژله كاملاً سفت شود. حالا باقیمانده ژله‌ را با ماست مخلوط كنید و به آرامی روی ژله بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا این لایه از دسر نیز ببندد.

 

برچسب ها: ژله انگور و ماست، روش تهیه ژله انگور، مواد لازم ژله انگور، تهیه ژله انگور و ماست، آموزش ژله انگور، ژله با انگور، ژله با ماست تعداد بازديد: 692 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز