افسانه ظروفی
مواد لازم برای 8- 10 نفر
كره 25 گرم
شكلات سیاه خردكرده 100 گرم
عسل یا گلدن سیروپ 1 قاشق سوپخوری
بیسكویت سبوسدار آسیابكرده 125 گرم
مواد لازم میانی
پودر ژلاتین 11 گرم
آب 4 قاشق سوپخوری
شكر 350 گرم
آب 150 میلیلیتر (دو سوم پیمانه)
پوره زردآلو 275 گرم
خامه فرم گرفته 200 گرم
پنیر ماسكارپونه 250 گرم
مواد لازم رویه
خامه ساده 25 گرم
شكلات سیاه خردكرده 25 گرم
روش تهیه كیك پنیر و زردآلو
كره، شكلات و عسل را در كاسه كوچكی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تامایه صاف و یكدستی حاصل شود. اینك آن را كنار بگذارید تا قدری خنك شود. آنگاه مایه شكلاتی را به بیسكویت بیفزائید و مخلوط كنید و كف قالب كمربندی به قطر 22 سانتیمتر بریزید.
سپس آن را خوب بفشارید و تا آماده كردن مواد میانی، در یخچال نگه دارید. حالا مواد میانی فراهمكرده را روی بیسكویت در قالب بریزید و صاف كنید. آنگاه مواد رویه را روی مایه پنیری بریزید و به كمك خلال چوبی روی دسر را به شكل مرمری بیارائید. اینك كیك پنیر را به مدت یك شب در یخچال نگه دارید تا كاملاً ببندد.
اكنون اطراف كیك را به كمك چاقو یا پالت آزاد كنید، كمربند قالب را باز نمائید و آن را روی دیس زیبائی قرار دهید. حال به دلخواه دسر را بیارائید و میل كنید.
روش تهیه مواد میانی: ژلاتین را روی چهار قاشق سوپخوری آب بپاشید تا به حالت اسفنجی درآید. آنگاه آن را به روش بنماری حل كنید تا كاملاً شفاف شود. حال شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و پس از 3 دقیقه، از روی حرارت بردارید و محلول ژلاتین را به آن بیفزائیدو مخلوط كنید.
اكنون پوره زردآلو را در كاسه بریزید، كم كم شربت را بیفزائید و قدری با همزن برقی بزنید. حالا آن را كنار بگذارید تا خنك شود ولی دقت كنید نبندد! اینك خامه فرم گرفته و پنیر را با هم مخلوط كنید و به تركیب قبلی بیفزائید.
روش تهیه مواد رویه: خامه و شكلات را در كاسه كوچكی بریزید و به روش بنماری حل كنید تا صاف و یكدست شود.