Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:59

16
آبان
كیك پنیر و زردآلو

كیك پنیر و زردآلو

كره، شكلات و عسل را در كاسه كوچكی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تامایه صاف و یكدستی حاصل شود. اینك آن را كنار بگذارید تا قدری خنك شود. آنگاه مایه شكلاتی را به بیسكویت بیفزائید و مخلوط كنید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 8- 10 نفر

كره                                  25 گرم

شكلات سیاه خردكرده        100 گرم

عسل یا گلدن سیروپ        1 قاشق سوپخوری

بیسكویت سبوسدار آسیاب‌كرده 125 گرم

مواد لازم میانی

پودر ژلاتین                        11 گرم

آب                                   4 قاشق سوپخوری

شكر                                350 گرم

آب                                   150 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

پوره زردآلو                         275 گرم

خامه فرم گرفته                 200 گرم

پنیر ماسكارپونه                 250 گرم

مواد لازم رویه

خامه ساده                       25 گرم

شكلات سیاه خردكرده        25 گرم

 

روش تهیه كیك پنیر و زردآلو

كره، شكلات و عسل را در كاسه كوچكی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تامایه صاف و یكدستی حاصل شود. اینك آن را كنار بگذارید تا قدری خنك شود. آنگاه مایه شكلاتی را به بیسكویت بیفزائید و مخلوط كنید و كف قالب كمربندی به قطر 22 سانتیمتر بریزید.

سپس آن را خوب بفشارید و تا آماده كردن مواد میانی، در یخچال نگه دارید. حالا مواد میانی فراهم‌كرده را روی بیسكویت در قالب بریزید و صاف كنید. آن‌گاه مواد رویه را روی مایه پنیری بریزید و به كمك خلال چوبی روی دسر را به شكل مرمری بیارائید. اینك كیك پنیر را به مدت یك شب در یخچال نگه دارید تا كاملاً ببندد.

اكنون اطراف كیك را به كمك چاقو یا پالت آزاد كنید، كمربند قالب را باز نمائید و آن را روی دیس زیبائی قرار دهید. حال به دلخواه دسر را بیارائید و میل كنید.

روش تهیه مواد میانی: ژلاتین را روی چهار قاشق سوپخوری آب بپاشید تا به حالت اسفنجی درآید. آن‌گاه آن را به روش بن‌ماری حل كنید تا كاملاً شفاف شود. حال شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و پس از 3 دقیقه، از روی حرارت بردارید و محلول ژلاتین را به آن بیفزائیدو مخلوط كنید.

اكنون پوره زردآلو را در كاسه بریزید، كم كم شربت را بیفزائید و قدری با همزن برقی بزنید. حالا آن را كنار بگذارید تا خنك شود ولی دقت كنید نبندد! اینك خامه فرم گرفته و پنیر را با هم مخلوط كنید و به تركیب قبلی بیفزائید.

روش تهیه مواد رویه: خامه و شكلات را در كاسه كوچكی بریزید و به روش بن‌ماری حل كنید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: کیک پنیر، روش تهیه كیك پنیر و زردآلو، کیک زردآلو، آموزش کیک پنیر، مواد لازم کیک زردآلو، کیک با زردآلو، کیک با پنیر، تهیه کیک با پنیر تعداد بازديد: 818 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز