افسانه ظروفی
مواد لازم برای 8-10 نفر
كیك كرهای حدود 450 گرم
پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری
آب 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
پنیر خامهای 375 گرم
شكر 110 گرم
خامه ساده 300 گرم
توت فرنگی خرد كرده 130 گرم
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه مرنگ
سفیده تخممرغ 4 عدد
شكر 165 گرم
آرد ذرت 1 قاشق چایخوری
روش تهیه بمب چیز كیك
قالب نیمكره شكل به گنجایش 5 پیمانه را با نایلون یا سلفون به گونهای بپوشانید كه از لبه قالب حدود 5 سانتیمتر، بلندتر باشد. آنگاه قسمتهای قهوهای رنگ كیك را ببرید و دور بریزید و كیك را به ضخامت یك سانتیمتر، ببرید. حالا دو برش از كیك را كنار هم بگذارید و دایرهای به قطر 15 سانتیمتر از آن ببرید تا برای پوشاندن روی بمب استفاده كنید.
اكنون باقیمانده كیك را خرد كنید و در قالب بریزید. خردههای كیك را به ته و اطراف قالب بفشارید و آن را كنار بگذارید. اینك ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید و 5 دقیقه، كنار بگذارید. آنگاه پنیر خامهای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد خامه، محلول ژلاتین، توتفرنگیها و آبلیمو را به آن بیفزائید.
حال مایه فراهم كرده را در قالب، روی خردههای كیك بریزید، رویش را با كیك بپوشانید و نایلون محافظ را روی آن بكشید. سپس بمب را یك شب در یخچال نگهدارید. اكنون بمب را روی سینی شیرینیپزی برگردانید، نایلون را بردارید و مرنگ را رویش بمالید به گونهای كه همه قسمتهای آن از مرنگ پوشیده شود.
حال آن را به مدت تقریبی 3 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 240درجه سانتیگراد، بگذارید تا مرنگ طلائی رنگ شود. آنگاه بلافاصله بمب را روی دیس زیبایی بگذارید و میل كنید.
روش تهیه مرنگ: سفیدههای تخممرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه كمكم شكر را بیفزائید و همزدن را ادامه دهید. حالا آرد ذرت را اضافه كنید.
یادآوری1: بهتر است مرنگ روی بمب را با تُرچ برشته كنید.
یادآوری2: ترچ وسیلهای است كه از سوختن گاز و ایجاد شعله برای برشته كردن مرنگها یا برخی از دسرها مانند كرم برولی به كار میرود.
یادآوری3: كیك كرهای را در قالب لوف به اندازه تقریبی 8 ×20 سانتیمتر بپزید.