افسانه ظروفی
مواد لازم برای 16 عدد
شكلات سفید 120 گرم
شیر 225 میلیلیتر
شكر 250 گرم
كره نرم 75 گرم
پنیر خامهای 90 گرم
تخممرغ 2 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
آرد 385 گرم
بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزئین كیك
شربت ساده حدود 250 میلیلیتر
خامه فرم گرفته حدود 300 گرم
توت فرنگی خرد كرده به میزان لازم
مارمالاد زردآلو به میزان لازم
روش تهیه كیك با پنیر و توت فرنگی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تایی كیك به شكل دلخواهتان را چرب و آردپاشی نمائید. آنگاه شكلات و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شكلات آب شود.
سپس آن را كنار بگذارید تا خنك شود. حالا شكر، كره و پنیر خامهای را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. اكنون تخممرغها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.
اینك مخلوط خنك شده شكلات و مواد خشك را به مایه اضافه كنید و خوب هم بزنید تا صاف و یكدست شود. حال مایه فراهم كرده را در قالبها بریزید به گونهای كه سهچهارم از حجمشان پر شود.
قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی یكساعت یا تا زمانیكه كیكها طلائی رنگ شوند، بپزید. پس از 5 دقیقه، كیكها را روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شوند.
آنگاه روی كیكها را باشربت مرطوب كنید، قدری خامه فرمگرفته روی هریك از آنها بریزید و با توت فرنگی بپوشانید.
اكنون مارمالاد زردآلو را گرم كنید و از صافی عبور دهید تا كاملاً صاف شود و آن را با قلممو روی توتفرنگیها بمالید. اینك كیكها را برای پذیرایی در دیس زیبایی بچینید.