ژینوس نوروزی
مواد لازم برای 6 نفر
شیر 1 لیتر و یك پیمانه (5 پیمانه)
ساقه وانیل 1 عدد
قهوه ترك غلیظ دو و یكدوم پیمانه (600 میلیلیتر)
شكر 4 قاشق سوپخوری
شكلات سیاه خردكرده 115 گرم
خامه فرم گرفته 150 میلیلیتر (دو سوم پیمانه)
چوب دارچین 6 تكه
جوز هندی رندهكرده1 پینچ
روش تهیه موكاروی ابر
شیر را در ظرف مناسبی بریزید، ساقه وانیل را درون آن بیندازید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر داغ شود، اما نجوشد! آنگاه شیر را از روی حرارت بردارید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید.
سپس ساقه وانیل را از درون شیر در آورید و قهوه و شكر را به آن بیفزائید. حالا دوباره ظرف را روی حرارت قرار دهید و شكلات را به آن اضافه كنید و هم بزنید تا شكلات آب شود و بعد از روی حرارت بردارید.
اكنون نوشیدنی را با همزن بزنید تا كف كند و آن را در لیوانهای بلند بریزید و با خامه فرم گرفته، چوب دارچین و جوز هندی بیارائید.