Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 مرداد 1404 - 06:12

25
آبان
موكاروی ابر

موكاروی ابر

شیر را در ظرف مناسبی بریزید، ساقه وانیل را درون آن بیندازید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر داغ شود، اما نجوشد! آن‌گاه شیر را از روی حرارت بردارید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید.

ژینوس نوروزی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

شیر                 1 لیتر و یك پیمانه (5 پیمانه)

ساقه وانیل        1 عدد

قهوه ترك غلیظ    دو و یك‌دوم پیمانه (600 میلی‌لیتر)

شكر                 4 قاشق سوپخوری

شكلات سیاه خردكرده 115 گرم

خامه فرم گرفته  150 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

چوب دارچین      6 تكه

جوز هندی رنده‌كرده1 پینچ

 

روش تهیه موكاروی ابر

شیر را در ظرف مناسبی بریزید، ساقه وانیل را درون آن بیندازید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر داغ شود، اما نجوشد! آن‌گاه شیر را از روی حرارت بردارید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید.

سپس ساقه وانیل را از درون شیر در آورید و قهوه و شكر را به آن بیفزائید. حالا دوباره ظرف را روی حرارت قرار دهید و شكلات را به آن اضافه كنید و هم بزنید تا شكلات آب شود و بعد از روی حرارت بردارید.

اكنون نوشیدنی را با همزن بزنید تا كف كند و آن را در لیوان‌های بلند بریزید و با خامه فرم گرفته، چوب دارچین و جوز هندی بیارائید.

 

برچسب ها: روش تهیه موکاروی ابر، موکاروی ابر، مواد لازم موکاروی ابر، تهیه موکاروی ابر، آموزش موکاروی ابر تعداد بازديد: 530 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز