Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 مرداد 1404 - 06:10

24
آبان
بلالیت

بلالیت

ورمیشل را در مخلوط آب و یك قاشق سوپخوری روغن بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبكش كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه باقیمانده روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 2-4 نفر

 ورمیشل             250 گرم

آب                      250 میلی‌لیتر (یك‌ پیمانه)

روغن مایع           3 قاشق سوپخوری

پودر زنجفیل        1 قاشق چایخوری

شكر                  50 گرم

زعفران حلكرده    2 قاشق سوپخوری

گلاب                 2 قاشق سوپخوری

كره                   2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ           1 عدد

پرك بادام برشته كرده به میزان لازم

خلال پسته       به میزان لازم

 

روش تهیه بلالیت

ورمیشل را در مخلوط آب و یك قاشق سوپخوری روغن بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبكش كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه باقیمانده روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید.

سپس زنجفیل، شكر و زعفران به آن بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید. حالا گلاب را به آن بیفزائید و چند دقیقه صبر كنید تا آب اضافی‌اش تبخیر شود. در این میان قدری كره در تابه بریزید، روی اجاق بگذارید و تخم‌‌مرغ را در آن بشكنید و هم بزنید.

اكنون صبر كنید تا تخم‌مرغ ببندد و بعد آن را خرد كنید و روی ورمیشل بریزید. اینك بلالیت را با مخلوط مغزها بیارائید.

 

برچسب ها: روش تهیه بلالیت، تهیه بلالیت، آموزش بلالیت، بلالیت، آشپزی با بلالیت، مواد لازم بلالیت تعداد بازديد: 650 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز