Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 مرداد 1404 - 06:10

24
آبان
جلاب

جلاب

شیره خرما، گلاب و آب سرد را مخلوط كنید. لیوان‌های شربت‌خوری را با یخ پر كنید و مخلوط فراهم‌كرده را در لیوان‌ها بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

شیره خرما              6 قاشق سوپخوری

گلاب                      4 قاشق سوپخوری

آب سرد                 حدود یك و یك‌دوم پیمانه

یخ                        به میزان لازم

كشمش طلایی      2 قاشق سوپخوری

دانه صنوبر یاخلال بادام 2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه جَلّاب

شیره خرما، گلاب و آب سرد را مخلوط كنید. لیوان‌های شربت‌خوری را با یخ پر كنید و مخلوط فراهم‌كرده را در لیوان‌ها بریزید.

حال جلّاب را با كشمش و خلال بادام بیارائید و میل كنید.

 

 

برچسب ها: روش تهیه جَلّاب، تهیه جلاب، مواد لازم جلاب، آموزش جلاب، آشپزی با جلاب، جلاب تعداد بازديد: 527 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز