Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 13:55

26
آبان
تارت كيك ميوه‌ای

تارت كيك ميوه‌ای

قالب تارت كف برآمده به قطر 30 سانتیمتر را چرب و آردپاشی كنید. مایه خمیر، آب و یك قاشق چایخوری از شكر را در كاسه‌ كوچكی بریزید.

لیلا آیانی صفت


مواد لازم تارت كيك ميوه‌ای

برای 8 نفر

پودر مایه خمیر      1 قاشق چایخوری

آب ولرم               2 قاشق سوپخوری 

شكر                  100 گرم 
كره                    100 گرم 
تخم‌مرغ               2 عدد 
آرد                     150 گرم 
نمك                   1 پینچ 
وانیلین                یك چهارم قاشق چایخوری 
خامه‌ فرم گرفته    150 گرم 
میوه دلخواه         به میزان لازم 

مواد لازم رویه
آبمیوه                250 میلی‌لیتر
آرد ذرت              1 قاشق سوپخوری 
پودر ژلاتین          1 قاشق چایخوری 
شكر                  2 قاشق سوپخوری  

روش تهیه تارت كيك ميوه‌ای

قالب تارت كف برآمده به قطر 30 سانتیمتر را چرب و آردپاشی كنید. مایه خمیر، آب و یك قاشق چایخوری از شكر را در كاسه‌ كوچكی بریزید، روی آن را بپوشانید و در جای گرم قرار دهید. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم در آید، تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مایه خمیر عمل آمده را نیز اضافه كنید. اكنون آرد الك كرده، نمك و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مایه را در قالب بریزید و در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود. پس آن را روی پنجره‌ سیمی برگردانید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اكنون وسط تارت را با خامه‌ فرم گرفته پر كنید و میوه‌ دلخواهتان را بچینید و مایه‌ رویه را با قلم مو روی میوه‌ها بمالید تا براق و درخشان شود.

روش تهیه‌ مواد رویه: آب‌میوه، آرد ذرت، ژلاتین و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ و شفاف شود.

 

برچسب ها: آموزش تارت، تارت، مواد لازم تارت كيك ميوه‌ای، روش تهیه تارت كيك ميوه‌ای تعداد بازديد: 838 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارت چیست؟

فیلم روز
تصویر روز