سعید بابا رحیمی
مواد لازم
شكلات سفید 500 گرم
كره 90 گرم
پودر شكر 90 گرم
شكلات سفید آبكرده 90 گرم
شربت آلبالو 45 گرم
روش تهیه شكلات مغزدار با طعم آلبالو
شكلات سفید را به روش بنماری آب كنید تا حدی كه شكلات داغ نشود سپس آن را در قالبهای مخصوص شكلات بریزید و بعد قالب را برگردانید تا اضافه شكلات از قالب خارج شود و فقط قدری شكلات در كف و دیوارههای قالب بماند.
آنگاه قالب را در یخچال بگذارید تا شكلات ببندد و بعد مغز شكلات فراهم كرده را تا نیمه قالب، در آن بریزید و رویش را با شكلات بپوشانید.
حالا قالب را در فریزر بگذارید تا شكلات سفت شود. اكنون قالب را برگردانید و شكلات را از آن جدا كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مغز شكلات
كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم در آید سپس شكلات سفید -90 گرم - را به آن اضافه كنید و بعد شربت را بیفزائید.