Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 20 آذر 1398 - 08:36

1
آذر
تارت بادام زمینی

تارت بادام زمینی

آرد و نمك را در كاسه‌ا‌ی الك كنید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط سازید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب را اضافه كنید تا خمیر یكدستی حاصل شود.

مژگان فرهنگ

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

آرد                        225 گرم

نمك                     یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره‌ سرد               125 گرم

زرده‌ تخم‌مرغ         1 عدد

آب سرد               2 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی

عسل                  125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

آب لیموترش        1 قاشق سوپخوری

كره                    125 گرم

شكر قهوه‌ای       100 گرم

وانیل                یك‌چهارم قاشق چایخوری

پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ           3 عدد

بادام زمینی      270 گرم

 

روش تهیه تارت بادام زمینی

آرد و نمك را در كاسه‌ا‌ی الك كنید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط سازید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب را اضافه كنید تا خمیر یكدستی حاصل شود. بعد خمیر را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید. آن‌گاه در قالب چرب‌كرده 10×23 سانتیمتری تارت پهن سازید. حالا روی آن را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید. قالب را در سینی قرار دهید و خمیر را در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، به مدت 25 دقیقه بپزید.

بعد كاغذ و حبوبات را بردارید و مواد میانی را درون آن بریزید و دوباره، به مدت 40 دقیقه تارت را بپزید.

روش تهیه مواد میانی: تمام مواد را با یكدیگر مخلوط ‌كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تركیبی یكدست حاصل شود.

 

برچسب ها: بادام زمینی، روش تهیه تارت بادام، مواد لازم تارت بادام، تارت بادام زمینی، آموزش تارت بادام زمینی، تارت بادام تعداد بازديد: 452 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز