مژگان فرهنگ
مواد لازم برای 6-8 نفر
آرد 225 گرم
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
كره سرد 125 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
آب سرد 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی
عسل 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری
كره 125 گرم
شكر قهوهای 100 گرم
وانیل یكچهارم قاشق چایخوری
پوست لیموی رندهكرده 1 قاشق سوپخوری
تخممرغ 3 عدد
بادام زمینی 270 گرم
روش تهیه تارت بادام زمینی
آرد و نمك را در كاسهای الك كنید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط سازید. آنگاه زرده تخممرغ و آب را اضافه كنید تا خمیر یكدستی حاصل شود. بعد خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید. آنگاه در قالب چربكرده 10×23 سانتیمتری تارت پهن سازید. حالا روی آن را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید. قالب را در سینی قرار دهید و خمیر را در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 25 دقیقه بپزید.
بعد كاغذ و حبوبات را بردارید و مواد میانی را درون آن بریزید و دوباره، به مدت 40 دقیقه تارت را بپزید.
روش تهیه مواد میانی: تمام مواد را با یكدیگر مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تركیبی یكدست حاصل شود.