Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 05:07

1
آذر
بیسكویت لیمو، نارگیل و پنیر خامه‌ای

بیسكویت لیمو، نارگیل و پنیر خامه‌ای

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، كره، پنیر خامه‌ای و شكر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنید تا یكدست و سبك شوند.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای حدود 36 عدد

 كره نرم                           250 گرم

پنیر خامه‌ای                     90 گرم

شكر قهوه‌ای                    220 گرم

تخم‌مرغ                          2 عدد

پوست لیموی رنده‌كرده     1 قاشق سوپخوری

آرد                                 330 گرم

بیكینگ پودر                     2 قاشق چایخوری

پودر نارگیل                      40 گرم

 

روش تهیه بیسكویت لیمو، نارگیل و پنیر خامه‌ای 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، كره، پنیر خامه‌ای و شكر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنید تا یكدست و سبك شوند.

سپس تخم‌مرغ‌ها و پوست لیمو را اضافه‌كنید. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر و پودر نارگیل را بیفزائید و مخلوط‌كنید تا مایه، خمیر شود.

اكنون هر بار از خمیر به اندازه یك قاشق چایخوری بردارید و به شكل توپ در آورید و در سینی با فاصله 3 سانتیمتر از هم بچینید. حالا آن را به مدت 15دقیقه در فر، بپزید.

 

برچسب ها: بیسکویت، روش تهیه بیسکویت، بیسکویت نارگیل، بیسکویت لیمو، آموزش بیسکویت نارگیل، بیسکویت با پنیر خامه ای، بیسکویت با پنیرخامه ای تعداد بازديد: 638 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز