افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای حدود 36 عدد
كره نرم 250 گرم
پنیر خامهای 90 گرم
شكر قهوهای 220 گرم
تخممرغ 2 عدد
پوست لیموی رندهكرده 1 قاشق سوپخوری
آرد 330 گرم
بیكینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر نارگیل 40 گرم
روش تهیه بیسكویت لیمو، نارگیل و پنیر خامهای
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، كره، پنیر خامهای و شكر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا یكدست و سبك شوند.
سپس تخممرغها و پوست لیمو را اضافهكنید. آنگاه آرد، بیكینگپودر و پودر نارگیل را بیفزائید و مخلوطكنید تا مایه، خمیر شود.
اكنون هر بار از خمیر به اندازه یك قاشق چایخوری بردارید و به شكل توپ در آورید و در سینی با فاصله 3 سانتیمتر از هم بچینید. حالا آن را به مدت 15دقیقه در فر، بپزید.