Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:53

1
آذر
شیرینی كدو حلوایی

شیرینی كدو حلوایی

پوره كدو حلوایی را همراه با شكر، آرد، آرد برنج، شیر و سفیده تخم‌مرغ در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید تا مایه یكدستی حاصل شود.

معصومه عیوضی

 

 

مواد لازم

پوره كدو حلوایی                1 پیمانه

كشمش بی‌دانه                یك‌دوم پیمانه

آرد گندم سبوسدار            1 پیمانه

آرد برنج                          یك‌دوم پیمانه

شیر كم چرب                  1 پیمانه

سفیده تخم‌مرغ              1 عدد

وانیلین                         یك‌چهارم قاشق چایخوری

بیكینگ‌پودر                  1 قاشق چایخوری

خلال پسته برای تزئین  به میزان لازم 

 

روش تهیه شیرینی كدو حلوایی

 

پوره كدو حلوایی را همراه با شكر، آرد، آرد برنج، شیر و سفیده تخم‌مرغ در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید تا مایه یكدستی حاصل شود.

سپس وانیلین و بیكینگ‌پودر را بیفزائید و مخلوط كنید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی فر را كمی چرب كنید. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از این مایه بردارید و درون سینی قرار دهید.

شیرینی را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود و بعد رویشان پسته بپاشید و میل كنید.

یادآوری: برای تهیه پوره كدو حلوایی؛ كدو را پوست بگیرید و با قدری آب بپزید. سپس آن را درون كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا كدو پوره شود.ش

 

برچسب ها: شیرینی، کدو حلوایی، شیرینی کدو حلوایی، شیرینی با کدو حلوایی، آموزش شیرینی کدو حلوایی، روش تهیه شیرینی کدو حلوایی، مواد لازم شیرینی کدو حلوایی تعداد بازديد: 663 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز