معصومه عیوضی
مواد لازم
پوره كدو حلوایی 1 پیمانه
كشمش بیدانه یكدوم پیمانه
آرد گندم سبوسدار 1 پیمانه
آرد برنج یكدوم پیمانه
شیر كم چرب 1 پیمانه
سفیده تخممرغ 1 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
خلال پسته برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه شیرینی كدو حلوایی
پوره كدو حلوایی را همراه با شكر، آرد، آرد برنج، شیر و سفیده تخممرغ در كاسهای بریزید و مخلوط كنید تا مایه یكدستی حاصل شود.
سپس وانیلین و بیكینگپودر را بیفزائید و مخلوط كنید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی فر را كمی چرب كنید. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از این مایه بردارید و درون سینی قرار دهید.
شیرینی را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود و بعد رویشان پسته بپاشید و میل كنید.
یادآوری: برای تهیه پوره كدو حلوایی؛ كدو را پوست بگیرید و با قدری آب بپزید. سپس آن را درون كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا كدو پوره شود.ش