Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 مرداد 1404 - 09:25

7
آذر
مربع‌های شكلات و نارگیل

مربع‌های شكلات و نارگیل

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب مربع 20 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. به طوریكه از هر طرف 5 سانتیمتر بلندتر باشد.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 9 برش

بیسكویت شكلاتی پودر كرده      240 گرم

كره آبكرده و سرد شده              70 گرم

شیرعسلی                            180 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ همزده                       1 عدد

وانیلین                                 یك‌چهارم قاشق چایخوری

آرد                                      50 گرم

پودر نارگیل                          90 گرم

 

روش تهیه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب مربع 20 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. به طوریكه از هر طرف 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آن‌گاه در ظرف مناسبی، بیسكویت و كره را مخلوط كنید، در قالب بریزید و خوب بفشارید.

سپس در ظرف دیگری، شیر عسلی، تخم‌مرغ و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آرد و پودر نارگیل را بیفزائید و روی بیسكویت بریزید.

حالا قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت 30 دقیقه، یا تا زمانیكه رویه نارگیلی ببندد و طلائی رنگ شود، بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را به اندازه دلخواه‌تان ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش مربع‌های شكلات و نارگیل، روش تهیه مربع‌های شكلات و نارگیل، مربع های شکلات، مربع های نارگیل، مواد لازم مربع های شکلات تعداد بازديد: 552 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز