افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 9 برش
بیسكویت شكلاتی پودر كرده 240 گرم
كره آبكرده و سرد شده 70 گرم
شیرعسلی 180 میلیلیتر
تخممرغ همزده 1 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
آرد 50 گرم
پودر نارگیل 90 گرم
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب مربع 20 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. به طوریكه از هر طرف 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آنگاه در ظرف مناسبی، بیسكویت و كره را مخلوط كنید، در قالب بریزید و خوب بفشارید.
سپس در ظرف دیگری، شیر عسلی، تخممرغ و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آرد و پودر نارگیل را بیفزائید و روی بیسكویت بریزید.
حالا قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت 30 دقیقه، یا تا زمانیكه رویه نارگیلی ببندد و طلائی رنگ شود، بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را به اندازه دلخواهتان ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.