Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:37

7
آذر
لَمینگتُن شكلات سفید

لَمینگتُن شكلات سفید

ابتدا فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. بعد قالب 23 سانتیمتری مربع را چرب كنید.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 25 برش

تخم مرغ                           6 عدد

شكر ریز                           150 گرم

شكلات سفید خردكرد ه      80 گرم

آرد                                  125 گرم

آرد ذرت                           50 گرم

بیكینگ‌پودر                      یك‌دوم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تزئین لمینگتن

پودر شكر                        640 گرم

شیر                              180 میلی‌لیتر

شكلات سفید رنده‌كرده     110 گرم

پودر نارگیل                     150 گرم

 

روش تهیه

ابتدا فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. بعد قالب 23 سانتیمتری مربع را چرب كنید. سپس آن را با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به‌طوری كه از هر طرف 5 سانتیمتر بالا بیاید. حالا در ظرف مناسبی تخم مرغ‌ها و شكر را به مدت 10 دقیقه با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود.

بعد شكلات را اضافه كنید. حالا هر دو آرد و بیكینگ‌پودر را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك مایه را در قالب بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر بپزید.

حالا روی پنجره‌ سیمی برگردانید و بعد از خنك شدن، در یخچال قرار دهید. اكنون كیك سردشده را، به 25 قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را در آیسینگ فرو ببرید. آن‌گاه در شكلات رنده‌كرده و پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف زیبائی برای پذیرائی بچینید.

روش تهیه‌ آیسینگ

در ظرف مناسبی، پودر شكر را الك كنید و شیر را بیفزائید. حالا آن را به روش بن‌ماری روی حرارت بگذارید و صبر كنید تا غلیظ شود.

 

برچسب ها: شکلات سفید، آموزش لَمینگتُن شكلات سفید، روش تهیه لَمینگتُن شكلات سفید، تهیه لَمینگتُن شكلات سفید، مواد لازم لَمینگتُن شكلات سفید تعداد بازديد: 661 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز