افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 72 عدد شیرینی
كره نرم 200 گرم
شكر دانهریز 130 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
آرد 290 گرم
بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
نمك یكدوم قاشق چایخوری
پودر قهوه فوری 4 قاشق چایخوری
شكلات آبكرده 200 گرم
بادام خردكرده و برشته 150 گرم
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. بعد در ظرف مناسبی، كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و دوباره بزنید تا تخممرغ جذب مواد شود.
آن گاه آرد، بیكینگپودر، نمك و پودر قهوه را الك كنید و به مواد قبلی بیفزائید و كاملاً مخلوط نمائید. حالا مایه را داخل قیف پارچهای دارای ماسوره كنگرهای، بریزید و نوارهائی به طول 5 سانتیمتر از آن در سینی بگذارید و به مدت 12-15 دقیقه، در فر بپزید.
حالا شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید. اكنون سر شیرینیها را در شكلات آبكرده فرو ببرید و روی هر یك بادام بپاشید.