Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 17:50

7
آذر
شیرینی موكا

شیرینی موكا

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. بعد در ظرف مناسبی، كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و دوباره بزنید تا تخم‌مرغ جذب مواد شود.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 72 عدد شیرینی

كره نرم                     200 گرم

شكر دانه‌ریز              130 گرم

تخم مرغ                  1 عدد

وانیلین                    یك‌چهارم قاشق چایخوری

آرد                          290 گرم

بیكینگ‌پودر              2 قاشق چایخوری

نمك                      یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر قهوه فوری       4 قاشق چایخوری

شكلات آبكرده        200 گرم

بادام خردكرده و برشته 150 گرم

 

روش تهیه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. بعد در ظرف مناسبی، كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و دوباره بزنید تا تخم‌مرغ جذب مواد شود.

آن گاه آرد، بیكینگ‌پودر، نمك و پودر قهوه را الك كنید و به مواد قبلی بیفزائید و كاملاً مخلوط نمائید. حالا مایه را داخل قیف پارچه‌ای دارای ماسوره كنگره‌ای، بریزید و نوارهائی به طول 5 سانتیمتر از آن در سینی بگذارید و به مدت 12-15 دقیقه، در فر بپزید.

حالا شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید. اكنون سر شیرینی‌ها را در شكلات آبكرده فرو ببرید و روی هر یك بادام بپاشید.

 

 

برچسب ها: شیرینی، موکا، آموزش شیرینی موکا، روش تهیه شیرینی موکا، مواد لازم شیرینی موکا، شیرینی موکا، تهیه شیرینی موکا تعداد بازديد: 776 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز