Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 مرداد 1404 - 09:25

7
آذر
آقا گِردَك

آقا گِردَك

آب و روغن را در كاسه‌ای بریزید و آرد را به تدریج به آن بیفزائید تا خمیر شود. دقت كنید خمیر، زیاد سفت نباشد. آن‌گاه روی خمیر را بپوشانید و به مدت 15دقیقه، در دمای محیط نگه‌دارید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم

آب                                          125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

روغن جامد                            250 گرم

آرد                                       به میزان لازم

روغن مایع برای سرخ كردن     به میزان لازم

پودر شكر                             حدود 100 گرم

هل آسیاب‌كرده                     یك قاشق چایخوری

پسته آسیاب‌كرده                  یك قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

آب و روغن را در كاسه‌ای بریزید و آرد را به تدریج به آن بیفزائید تا خمیر شود. دقت كنید خمیر، زیاد سفت نباشد. آن‌گاه روی خمیر را بپوشانید و به مدت 15دقیقه، در دمای محیط نگه‌دارید.

سپس هر بار به اندازه یك دوم قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل نوار درآورید. بعد نوار را دور انگشت اشاره خود بپیچید تا به صورت حلقه درآید. به همین ترتیب حلقه‌های دیگر خمیر را بسازید. حالا در ظرف مناسبی، روغن مایع بریزید و آن را روی اجاق داغ كنید و حلقه‌ها را در روغن سرخ نمائید تا طلائی رنگ شوند.

آن‌گاه آقا گردك‌ها را در صافی بریزید یا روی هوله  كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. در كاسه دیگری، پودر‌شكر و هل را با هم مخلوط كنید و آقا گردك را در آن بغلتانید. اكنون آقا گردك را در ظرف زیبائی بچینید و روی آن را با پسته تزئین كنید.

یادآوری: برای تهیه این شیرینی، حتماً از روغن جامد مرغوب استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آقا گِردَك، روش تهیه آقا گِردَك، مواد لازم آقا گِردَك، آقا گِردَك، تهیه آقا گِردَك، آشپزی با آقا گِردَك تعداد بازديد: 602 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز