Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 20:40

7
آذر
شیرینی توپی با 4 مغز

شیرینی توپی با 4 مغز

همه مغزها را آسیاب كنید و با عسل و ارده مخلوط نمائید تا به شكل خمیر در آید. آن‌گاه پوست خرما را بگیرید، هسته آن را در آورید و با چنگال له كنید.

معصومه عیوضی

 

 

مواد لازم برای حدود 25 عدد

پسته خام           50 گرم

فندق خام           50 گرم

گردو                  50 گرم

بادام                 50 گرم

عسل               125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

ارده                  80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

خرما                20 عدد

كنجد خام         به میزان لازم

پودر نارگیل      به میزان لازم

 

روش تهیه

همه مغزها را آسیاب كنید و با عسل و ارده مخلوط نمائید تا به شكل خمیر در آید. آن‌گاه پوست خرما را بگیرید، هسته آن را در آورید و با چنگال له كنید.

سپس خرما را به مخلوط فراهم كرده بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید، به شكل توپ در آورید و در كنجد خام و پودر نارگیل بغلتانید. اكنون شیرینی را به مدت تقریبی 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

یادآوری1: این شیرینی را در ظرف در دار و در یخچال نگه‌دارید.

یادآوری2: می‌توانید برای افزایش كالری مقداری نیز خامه به این شیرینی بیفزائید و یا آن را با خامه میل كنید.

 

برچسب ها: شیرینی، آموزش شیرینی توپی، روش تهیه شیرینی توپی، شیرینی با 4 مغز، مواد لازم شیرینی توپی، شیرینی به شکل توپ تعداد بازديد: 720 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز